Başkan Yavuzkurt'un 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ' 24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt “ 24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 
Geleceğin mimarı, sevginin, fedakârlığın en somut örneği ve Peygamber mesleği olan öğretmenlere şükranlarını sunarak emeklerinin karşılığının asla ödenmeyeceğini belirten Başkan Yavuzkurt şu ifadelere yer verdi.
 “Öğretmenlerimiz; eğitim -öğretimin yanı sıra çocuklarımızın tüm hayatlarını şekillendirecek kişiliğin belirlenmesinde,  hayata dair kanaatlerinin düşüncelerinin oluşmasında, geleceğin inşasında büyük emekleri olan örnek insanlardır. 
  Ülkemizi, insanımızı aydınlık bir geleceğe taşımak için yüksek ideallere sahip, güç şartlar altında Anadolu’nun her köşesinde ayrıca içinde bulunduğumuz salgın hastalık sebebiyle evlerinde uzaktan eğitim adı altında görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır ve emek harcayan siz değerli öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
 Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli olan ve görevine devam eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutluyorum”. 
 

Bakmadan Geçme