Başkan Uludağ'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Mesajı

Bilal Uludağ 15 temmuz milli irade ocakları genel başkanı

15 temmuz 2016 gecesi ezanımız için vatanımız için milletimiz için bayrağımız için çok önemli bir geceydi. gecesi hainliklerle dolu ama sabahı bu milletin zaferi ile sonuçlandı. bir kez daha hep birlikte önce allah’ın izni daha da sonrada destansı mücadelemizle muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunu göstermiş olduk.

 15 temmuzu öncesi günü ve sonrası ile iyi anlayıp anlatmamız gerekiyor. çünkü bu siyonist güçler daha önceki bu alçakça girişimlerinden sonra vazgeçmedikleri gibi 15 temmuzdan sonrada vazgeçmeyeceklerdir ve vazgeçmiyorlar da. işte sınırlarımızda terör devleti kurma girişimi, ekonomik ambargolar bunların en somut örneklerinden bir kaçı. bu sebeple 15 temmuzu slogan olmaktan çıkarmalıyız, 15 temmuzu sadece 15 temmuz tarihinde hatırlamak yerine hayatımızın her anına ve her alanına yaymalıyız.

 15 temmuzu unutmama görevini hepimiz bir birey olarak bu görevi üstlenmeliyiz. nasıl ki hepimiz gerek kendi geleceğimiz gerek çocuklarımız ve gerekse torunlarımızın geleceği için çalışıyorsak geleceğimizi inşa edeceğimiz bu topraklar için de birşeyler yapmamız gerekiyor. çünkü hangi makam ve mertebede olursanız olun hangi mülke sahip olursanız olun vatanınız yoksa bunlarında hiç bir anlam ve ifadesi kalmıyor.

 15 temmuz milli irade ocakları olarak 15 temmuzu unutmama ve unutturmama görevini biz üzerimize düşdüğü kadarıyla kendi öz imkanlarımızla yapmaya devam ediyoruz. fetö ile mücadelede de herkes üzerine düşeni yaplamalı. halen fetö terör örgütünün tekrar yapılanma içerisinde olduğunu görmekteyiz. bunun sebebi ise özellikle üst düzey fetöcülerin ikili ilişkiler sayesinde elini kolunu sallayarak dolaşmasından kaynaklanıyor. fetö ile mücadelede kimsenin gözünün yaşına bakmadan babam bile olsa gerekli cezayı almalı düsşüncesi ile hareket edilmelidir.

Bu tür alçakça girişimlerin yaşanmaması için gerekli kalıcı tedbirler alınmalıdır. bunu il olarak içi islam hassasiyeti ile dolu milliyetçi bir gençlik yetiştirilmelidir. bu alçakça girişimleri kim neden yapıyor bunu deşifre edip milletimize aktarmamız gerekiyor. milletimizin bunları en iyi şekilde alması için girişimlerde bulunmak gerekiyor.

Peki gerçekten bu siyonist güçler neden bu toprakları ele geçirmek istiyor neden bu ülke bu kadar önemli. aslında bunun birçok sebebi var ama bunları ana başlıklar altında şöyle sıralayabiliriz. müslüman bir toplum olduğumuz için, türk olduğumuz için, dünyanın gelecekte enerji kaynaklarına sahip olduğu için ve artık eskisi gibi birilerinden talimat alan bir ülke değil kendi ayakları üzerinde duran ülke olduğumuz için. şunu söylemek isterimki her kim ne yaparsa yapsın bu bayrak kıyamete kadar dalganalacaktır. biz 15 temmuz milli irade ocakları olarak yola çıktığımızda söylediklerimizi bir kez daha tekrarlıyoruz.

susturulmak istenilen ezan ise ölüm bizim için bayramdır.

bölünmek istenilen vatan ise ölüm bizim için düğündür.

indirilmek istenilen bayrak ise ölüm bizim için şereftir.

ve bizde şerfli ölümün hesabı olmaz

biz ya bu topraklarda var oluruz yada bu topraklarda can veririz.

                                                                                                             Bilal Uludağ

                                                                          15 temmuz milli irade ocakları genel başkanı

Bakmadan Geçme