Başkan Türkyılmaz'ın Yeni Yıl Mesajı

Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi Başkanı Çetin TÜRKYILMAZ

 Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi Başkanı Çetin TÜRKYILMAZ'IN  "Yeni Yıl"  İle İlgili bir mesaj yayınladı. Türkyılmaz mesajında;

2019  yılı ülkemiz ve Türk dünyası açısından maalesef acı içerisinde geçti. Türk dünyasının yüzyıla yakın süredir kanayan yarası olan Doğu Türkistan'da büyük acılar yaşanmaya devam etmekte, Suriye ve Irak'ta Türkmen kardeşlerimiz katledilmeye maalesef devam etmektedir. Dünyanın her bölgesinde soydaşlarımıza ve dindaşlarımıza insan olmanın onuruna yakışmayan muameleler yapılmakta ve dünya üç maymunu oynamaktadır. Acılarla, zulümlerle ve Müslümanlara  özellikle de  Türklere yapılan soykırımlarla geçen 2019 'ı bitirmemize artık saatler kaldı. Bu yaşananlar sonucu İslam dünyasının ve özellikle de Türk dünyasının silkelenip kendine gelmesi elzemdir. Bundan tam 1250 sene önce Atamız Başbuğ Bilge Kağanın kitabelere yazdığı gibi Türk'ün titreyip kendine gelmesi gerekmektedir. Çünkü Türk beklenendir, Türk umuttur!..

Zalimin karşısında Yavuz , mazlumun yanında Yunus olmak için Türk' ün birlikteliği ve tek yumruk olması elzemdir. Elbetteki Şeytan ve onun isbirlikçileri bir an olsun kötülük yapmaktan vazgeçmeyecek ama biz ne yapacağız!.. Türk birlikteliği, Turan Ülküsü bugün gerçekleşmeyecekse ne zaman gerçekleşecektir?  2020 Yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm Türk ve İslam yurtlarına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz eder  , Doğu Türkistan'da , Irak'ta , Suriye'de, Keşmir'de, Filistin'de, Yemen'de ve  dünyanın bütün mazlum coğrafyalarındaki akan kanın durmasını dileriz. Alemlerin Rabbi olan Yüce Allahım, Şafi sıfatına hürmeten hastalara şifa, Rahman ismine hürmeten fakirlere ve yoksullara bol rızık nasip eyle!.. Alemlerin Rabbi olan Yüce Allahım, Kahhar sıfatına hürmeten zalimleri , sana ve davana savaş açmış münafık, müşrik ve kafirleri  kahreyle!..

TÜRK MİLLETİ VAR OLSUN YÜCE ALLAH TÜRK'E YAR OLSUN!.. YENİ YILIMIZ KUTLU VE MUTLU OLSUN!.. SELAM VE DUA İLE!..
 

Bakmadan Geçme