• Haberler
  • Malatya
  • Başkan Taşkın'dan Üniversiteyi Kazanan Öğrencilere Tebrik

Başkan Taşkın'dan Üniversiteyi Kazanan Öğrencilere Tebrik

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversiteye yerleşen gençler için bir tebrik mesajı yayınladı. Başkan Taşkın, açıklamasında üniversiteye giriş sınavlarında başarılı olarak çeşitli üniversitelere yerleşme hakkı kazanan gençleri tebrik ederken, onların ülkenin geleceği için önemli birer değer olduğunu vurguladı.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte gençler, uzun yıllar süren bir çalışmanın ve özverinin sonucunda üniversite kapılarını araladı. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, yaptığı yazılı açıklamada, bu önemli başarıya imza atan tüm öğrencileri gönülden kutladı.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, mesajında gençlerin gösterdiği azim ve kararlılığın önemine değinerek, "Üniversiteye adım atan tüm gençlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Eğitim hayatınızda gösterdiğiniz bu başarı, gelecekteki başarılarınızın teminatıdır. Sizler, ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatısınız. Üniversite yıllarınızda elde edeceğiniz bilgiler ve tecrübeler, hem kişisel gelişiminiz hem de toplumumuza katkınız açısından büyük öneme sahiptir. Özellikle Malatya’mızın gurur kaynağı olan İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesi, her yıl binlerce öğrenciye kapılarını açarak, ülkemizin eğitimine katkıda bulunuyor. Bu yıl da YKS sonuçlarına göre ilçemizdeki üniversitelere yerleşen öğrencilerimizin azmi ve başarısı, hem Battalgazi’miz hem de ülkemiz için büyük bir umut kaynağıdır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, üniversite yaşamlarında üstün başarılar diliyorum. İlçemiz, sadece tarihi ve kültürel mirasıyla değil, aynı zamanda eğitim alanında sağladığı fırsatlarla da öne çıkıyor. İlçemiz sınırları içerisinde bulunan İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesi’ne yerleşen öğrencilerimiz, Battalgazi’nin eğitimdeki yükselen grafiğini daha da ileri taşıyacaktır. Battalgazi’miz öğrencilere sunduğu olanaklar ve sağladığı desteklerle, Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençler için cazip bir eğitim merkezi haline gelmiştir. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun. Battalgazi’mizde yer alan İnönü Üniversitesi’ni ve Turgut Özal Üniversitesi’ni kazanan öğrencilerimize de hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum.’ ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme