Başkan Sülük, İl Müdürlerine Ziyaret Gerçekleştirdi

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, SGK Malatya İl Müdürü Tekin Kutlu ve İŞKUR Malatya İl Müdürü Çetin Akköse'ye ziyaretler gerçekleştirerek başarı dileklerini iletti.

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Malatya'da önemli iki kurumun yetkilileri olan, SGK Malatya İl Müdürü Tekin Kutlu ve İŞKUR Malatya İl Müdürü Çetin Akköse'ye makamlarında, kurumsal ilişkilerin güçlendirilmesini amaçlayan ziyaretler gerçekleştirerek, kişisel tebrik ve başarı dileklerini iletti.

İlk olarak SGK Malatya İl Müdürü Tekin Kutlu'yu makamında ziyaret eden Başkan Sülük, Kutlu'ya, misafirperverliği için teşekkür etti.Başkan Sülük, “Nazik misafirperverliklerinizden dolayı  teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim,” şeklinde ifadelerde bulundu. Ziyarette, iki yetkili arasında karşılıklı destek ve iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Bu ziyaretin, Malatya ve Pütürge arasındaki iş birliği ve koordinasyonu daha da güçlendireceği vurgulandı.

Başkan Sülük, ardından Malatya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Çetin Akköse’yi de makamında ziyaret etti. Bu ziyaretinde de Akköse'ye, Nazik ev sahipliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Sülük, iki kurum arasındaki iş birliğini artırmak ve ortak projeler geliştirmek amacıyla çeşitli konuları ele aldıklarını belirtti.

Bakmadan Geçme