Başkan Sülük Ankara Pütürgeliler Derneğini Ziyaret Etti

Ankara Pötürgeliler Derneğine Başkan Sülük'den Ziyaret

Pötürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Ankara’da göreve geldiği günden bu yana güzel etkinliklere imza Atan Ankara Pötürgeliler sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğini ziyaret ederek Başarılı çalışkan ve sevilen Başkanı Güzin Koçak Sohbet edip Pötürge ilçesi ile ilgili  çalışmaları konuştular.

Pötürge Belediye Başkanı Mikail Sülük beraberinde Pötürge Ak Parti ilçe Başkanı Bülent Karayılan, Arınlı Mahallesi Muhtarı İbrahim Ayaydın ile Ankara Pötürgeliler Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak’ı ziyaret ederek Dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Başkan Koçak’a  yapmış oldukları etkinlikte Ankara’da Pötürgelileri bir araya getirmede ve birlik ve beraberliğinde oluşmasında sarf ettiği Çaba’dan ötürü Başkan Koçak’ı ve yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ankara Pötürgeliler  Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ecz.Güzin Koçak, "Ankara Dernek Binasında Başta Belediye Başkanımız Mikail Sülük ve beraberdeki misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduk. Amacımız Ankara’da Pötürgeli kardeşlerimizi bir araya getirmek birlik ve beraberliğimi sağlamak Pötürgemizin gelenek ve göreneklerini yaşatmak. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Başkanımızın ziyaretini bizi ve yönetimdeki arkadaşlarımızı mutlu etti. Teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Bakmadan Geçme