Başkan Şengönül: Sevabı Ocağınıza, Derisi Ocağımıza

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül bir basın açıklaması yaparak, Kurban Bayramı kesilecek olan kurbanların derilerinin Malatya Ülkü Ocakları’na bağışlanması yönünde vatandaşlara çağrıda bulundu.

Başkan Şengönül söz konusu mesajında: “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak, başta sınırlarımız dahilinde olmak üzere kalbi ve gönlü Türk milleti ile çarpmakta olan Türk-İslam ülkelerinde önemli çalışmalara imza atmaktayız. Bu çalışmaları yaparken en büyük destekçimiz her zaman aziz milletimiz olmuştur. Vatandaşlarımızın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na duydukları güven, teşkilatımızın dünyanın en büyük gençlik teşkilatı vasfını taşımasında da öncü bir rol oynamıştır. Bizler de milletimizin bu sevgisine ve bizlere duydukları güvene layık olabilmek maksadı ile durmadan çalışmalarımıza yenilerini eklemekte, “önce vatan” ilkesi ile yolumuza devam etmekteyiz. Mazisine sadık kalan, Şeyh Edebali’nin değişiyle ‘anasını, atasını sayan, bereketin büyüklerle beraber olduğunu’ aklından çıkarmayan ve Türk-İslam şuuru ile geleceğe emin adımlarla yürüyen Bozkurt ve Asenalar yetiştirmek bizler için öncelikli ilkelerimiz arasındadır. Milliyetçi-Ülkü Hareketi bu ülkenin teminatı ve sigortası olarak gören tüm vatandaşlarımızdan da ricamız, yeri geldiğinde vatana gözünü kırpmadan kurban olacak koç yiğitlerin yetiştiği Ülkü Ocakları’mıza kurban derilerini bağışlamalarıdır. 

‘Sevabı Ocağınıza, Derisi Ocağımıza” sloganıyla başlattığımız gönül seferberliğine her sene olduğu gibi bu senede vatandaşlarımızın katkı sağlayacağına olan inancımız tamdır. Bu vesileyle, aziz milletimizin Kurban Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyor; hayırlarda yarışan, veren el olma vasfını en zor şartlarda dahi yerine getirmeyi kendisine ilke edinen milletimizi bu gönül seferberliğine katılmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme