• Haberler
  • Malatya
  • Başkan Salih Karademir'den 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Başkan Salih Karademir'den 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Karademir:
“24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle, basınımızın fedakar ve özverili emekçilerini en içten dileklerimle kutluyorum. Demokrasiye olan katkıları, toplumun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşması için gösterdikleri gayret, her türlü takdiri hak etmektedir.
Basın mensuplarımız, ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveriyle görev yaparak, halkın haber alma özgürlüğünün en önemli teminatıdır. Gerçekleri yansıtma görevini yerine getirirken karşılaştıkları zorluklara rağmen, mesleklerini onurla icra eden tüm gazeteci ve basın çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum.
MAGİNDER olarak, basının toplumsal bilincin oluşmasında, kamuoyunun aydınlatılmasında ve demokrasinin güçlenmesinde oynadığı kritik rolün bilincindeyiz. Basının bağımsızlığı ve özgürlüğü, güçlü bir toplumun temel taşlarıdır ve bu değerlere sahip çıkmak hepimizin ortak sorumluluğudur.
Bu vesile ile böyle bir özel günde, tüm gazeteci ve basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”
 

Bakmadan Geçme