Başkan Sadıkoğlu: 'Muhasebeciler resmi kurumlarla aramızda köprü görevi görüyor'

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nı

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, muhasebecilerin işletmelerle resmi kurumlar arasında köprü görevi gördüğünü söyledi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.

SADIKOĞLU: “MUHASEBECİLER ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATIYOR”

Oda Başkanı Serdar Böke’nin ve tüm muhasebeci ve mali müşavirlerin haftasını kutlayan Başkan Sadıkoğlu, “Muhasebeci ve mali müşavirler işletmelerimizle resmi kurumları arasındaki köprümüzdür. Ekonominin içinde yer alan sanayicimizin, tüccarımızın, esnafımızın yükünü muhasebeciler çekmekte. İş insanları olarak yapmış olduğumuz çalışmaların devletle iltisağını sağlayan muhasebeciler önemli işlere imza atıyor. Malatya TSO olarak, muhasebeciler odasının ve muhasebecilerin önemli olduğunu her platformda dile getiriyoruz. Oda binamızda yaptığımız yeni düzenlemeyle birlikte üyelerimizin işlemleri için odamıza gelen muhasebecileri için özel bir ortam sağladık. Muhasebeciler Odasına böyle bir söz vermiştik, sözümüzü de yerine getirmiş olduk. Ben bir kez daha Muhasebeciler Haftası dolayısıyla tüm muhasebecilerimizin haftalarını kutluyorum” dedi.

BÖKE: “MALATYA TSO, ŞEHRİMİZİN EN BÜYÜK STK’SI”

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Böke de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip, şunları söyledi; “Her sene 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan muhasebeciler haftasının bir amacı var. Mali Müşavirlik ve Muhasebecilik mesleğinin toplumun tüm kesiminde tanıtılması ve ekonomiye kattığı değerin farkındalığının yaratılmasıdır. Bizler için önemli olan bu haftada Malatya’mızın en büyük STK’sı olan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın değerli başkanı ve yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür ediyorum”

Ziyarette; Malatya TSO Meclis Başkan Vekili Hakan Er, Malatya TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dinç, Malatya TSO Meclis Divan Üyesi Ayhan Altunok, Malatya TSO Meclis Üyeleri Oğuz Alkan ve Mikail İkiz, Malatya TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hilal Acı ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Beyhan Karadağ yer aldı.
 

Bakmadan Geçme