Başkan Koçak'tan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Başkan Koçak'tan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Etti. Başkan Güzin Koçak, Ziyarette Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi. Bizler STK’lar olarak güzel çalışmalar yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ederek dernek çalışmaları hakkından bilgiler aldı. Başkan Güzin Koçak, Vatanseverler derneği ziyaretinde, Malatya’mız için STK’larımız çok önemlidir. Tabi ki yapacak güzel işlerle daha iyi olacaklardır. Malatya’mızda çok önemli STK’larımız var, bunlarda Malatya’mız için güzel işler yapmak için mutlaka çalışıyorlardır. Dedi.

Başkan Güzin Koçak, Bizler bugün Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini ziyaret ettik ve dernek başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşları bizleri misafir etmişlerdir. Bu anlamlı ziyaretimizde bizlere ev sahipliği eden Vatanseverler Derneği Genel Başkan Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Koçak, Vatanseverler derneği inşallah güzel işler ve projeler yaparlar, bizlerde destek oluruz dedi.

 Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Dernek Genel Başkan Ayşe Alpaslan, Derneğimizi ziyarete gelen Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak Hanımefendiye, Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Ayşe Alpaslan, Başkanımız Güzin Koçak Hanımefendinin bu anlamlı ziyaretleri bizleri memnun etmiştir. Allah kendilerinden razı olsun.

Başkan Ayşe Alpaslan, Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak Hanımefendinin ziyaretleri bizleri gerçekten memnun etmiştir. Sayın Başkanımızın Malatya’mızda sevilen biri olması da ayrı bi güzelliktir. Başkan Alpaslan, Sayın Başkanımız Güzin Koçak Ablamızın çalışmalarını her zaman takdir ediyorum ve saygı duyuyorum.  Sayın Başkanımızın bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.
 

Bakmadan Geçme