Başkan Kızıldaş'dan Öğrencilere Karne Hediyesi

Arguvan Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine katılan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilere karnelerini dağıtan Başkan Kızıldaş, iyi bir

Arguvan Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine katılan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilere karnelerini dağıtan Başkan Kızıldaş, iyi bir gelecek için çalıştıklarını söyledi.

Anaokulu ve sınıfları dolaşarak Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekillleri Hafız İmer, Hasan Yay ve Okul Aile Birliği Başkanı Bülent Güzel ile birlikte karne dağıtan ve öğrencilerle sohbet eden Arguvan Belediye Başkan Kızıldaş, öğrencilere boyama kitabı ve okuma kitabı armağan etti.

Öğrencilere hitaben Asıl mesleği öğretmenlik olan bir belediye başkanı olarak sizleri çok seviyorum diyen Başkan Kızıldaş “sevgimizi sizler için yaptığımız çalışmalarla gösteriyoruz. Bizler sizler için çalışıyoruz" diye konuştu.

Karne dağıtımı sonrasında yaptığı konuşmada gençleri çok sevdiğini ve önemsediğini belirten Başkan Kızıldaş, bugün sömestre tatilinin başlangıcı, okullar tatil oluyor ve çocuklarımız karnelerini alacaklar. Bizde karnelerini çocuklarımıza verdik, onlarında 15 gün dinlenmek hakları. Tatilde öğrencilerimiz bol bol kitap okusunlar.” temennisinde bulundu.

Başkan Mehmet Kızıldaş “Geleceğin büyükleri olarak sizler hedefleriniz doğrultusunda geleceğinizi şekillendirirken, bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme