Başkan Kılıç'tan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Mesajı

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Mesajı

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MHP Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılınç“Geleceği emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamasının mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz” dedi. Bir ülkenin geleceğini etkileyecek en önemli unsurlardan birinin nitelikli insan gücü olduğunu, bu kapsamda Türkiye’nin başarılı ilerleyişini sürdürebilmesi için eğitimin büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Kılınç şunları kaydetti: “Eğitim önceliğimiz olmaya devam edecek. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için tüm imkanlarımızı seferber etmeyi sürdüreceğiz. Okuyan, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgi ve yeteneklerini ülkemiz ve insanlık için kullanacak bir gelecek için eğitime yatırım yapmaya bıkmadan usanmadan devam edeceğiz.”

Mesajında öğrencilere de seslenen Başkan Kılınç, “Sevgili yavrularımız ve gençlerimiz, yeni eğitim-öğretim yılının her biriniz için başarılarla dolu geçmesini diler; sevgi, saygı temeline dayalı, hedeflerinizi yerine getirebileceğiniz bir eğitim-öğretim yılı geçirmenizi temenni ederim” dileğinde bulundu.

Çocukların ve gençlerin geleceğini şekillendiren eğitimin, sadece bireylerin değil toplumun geleceği için de büyük önem taşıdığına dikkati çeken Başkan Kılınç, “Bu düşüncelerle yarınlarımızın sahibi çocuklarımız ve gençlerimizin 2019-2020 eğitim-öğretim yılında sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diler, başta öğretmenlerimiz olmak üzere, fedakar ailelerimiz ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Bakmadan Geçme