Başkan Karademir'den Vali Yazıcı'ya Ziyaret

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Yurt dışı genel başkanı Veysel Karademir

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Yurt dışı genel başkanı Veysel Karademir Malatya il ve ilçe teşkilatı Vali Ersin Yazıcı’ ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Başkan Karademir ziyarette, “6 şubat 2023 Kahramanmaraş Pazarcık Depreminin ilk saatlerinde Malatya’da yapmış oldukları hizmetleri Sayın Vali bey ile paylaşıldıktan sonra sadece birkaç tanesinin Hürriyet parkı yanında ve Kernek Şelalesinin önünde 2 yemek tırlarının günde 3 öğün 3000 kişiye sıcak yemek verdikleri giyecek kuru gıda yakacak ve İş makinalarına Yakıt temin ettiklerini İlerleyen süreçlerde İnsanların bir şekilde deprem psikolojilerini düzeltme yönünde Ücretsiz 2 ayrı tiyatro sahnelediklerini, konteynır kentte psikolog eşliğinde terapi yaptık “ dedi. 
Karademir,”  Türkiye’de ilk olan Çocuk kolları Başkanı aradıktan sonra Eğitim gördüğü İnönü İlkokulunda 4.sınıflara yönelik Barış Manço Çocuklarla Oyununu sergileyip çocukları tatil öncesi eğlendirdik. Bunlarla sınırlı kalmayıp önümüzdeki süreçte programlara devam ederek, psikolojik olarak kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.
Karademir başkan Vali beyin takdirlerini alıp Vali beyde Şehrimizi bir an önce ayağa kaldırmak için geldiği günden bu yana canla başla çalıştıklarını yıkım işlerini hızlandırıp Malatyalıları eski günlerine döndürecek yapı ve Çarşılarını kendilerine kavuşturmanın derdiyle dertlendiğini ancak bunları yaptıktan sonra mutlu olacağını belirttiler .Yapılan bu hizmetlerin sonucunda Büyük Türk Dünyası Federasyonu adına Saygı ve Şükranlarını belirten Plaket takdim edildi.
 

Bakmadan Geçme