• Haberler
  • Malatya
  • Başkan Karademir'den Dünya Fotoğrafçılık Günü Kutlama Mesajı

Başkan Karademir'den Dünya Fotoğrafçılık Günü Kutlama Mesajı

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Yurtdışı Genel Başkanı ve Malatya İl Başkanı

Veysel Karademir ,19 Ağustos Dünya Fotoğrafçılık Gününüzü kutluyor, ışığınızın hep arzu ettiğiniz gibi olmasını temenni ediyoruz dedi.

Başkan Karademir yayınladığı mesajda; "1839 yılında başlayan insanlık tarih geçmiş birikiminin tarih sahnesine verdiği en büyük hediyelerden biri anı yakalamak zamanı eline alıp adeta durdurmak..
  19. Yüzyıldan bu yana hızlı bir
Şekilde gelişim gösteren fotoğraf icadı zaman içerisinde adeta bir sanat dalına dönüşmüş çeşitli alanlarda insanlığa büyük hizmetlerde bulunup bizlere adeta tarihe yolculuk yapma kanıtlarla belgelerle tarihe tanıklık etme fırsatını tanımıştır..
 Kurtuluş savaşında Çanakkale cephesinde cumhuriyetin ilanında ikinci dünya savaşında Kore Harbinde 12 eylülde ve tarihimizin her karesinde bizlere tanıklık ettiren tarihten ders çıkarmamızı sağlayan belkide insanlık tarihinin en önemli buluşu olan fotoğrafçılık sanatıdır..
 6 Şubat depremlerinde yaşadığımız büyük felaketi tarih sahnesine kaydeden Malatyamızın sesini gür bir şekilde çıkaran da gene şehrimizin fotoğrafçıları basın mensuplarıdır..
Dünya tarihinin en önemli icadı olan fotoğrafçılık günümüz kutlu olsun.." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme