Başkan Kahveci, 'Hedefimiz Yüzde 85'

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, 31 Mart Yerel Seçimleri için kendilerine hedef olarak yüzde 85 çıtasını belirlediklerini söyledi

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, 31 Mart Yerel Seçimleri için kendilerine hedef olarak yüzde 85 çıtasını belirlediklerini ifade ederek, hem Battalgazi’de hem de Büyükşehir’de bu oranı yakalayacaklarını belirtti. 

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirmiş oldukları toplantıda, Battalgazi için yüzde 85 oy alacaklarına dair bir söz verdiklerini dile getirdi. Başkan Kahveci, teşkilat olarak bu hedefe kitlendiklerini ve bu hedef doğrultusunda Battalgazi bölgesinde her bir vatandaşa ulaşarak, destek istediklerini ifade etti. 

Başkan Kahveci,”Cumhurbaşkanımıza Sözümüz Var” 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Battalgazi bölgesinde yüzde 85 oy alacaklarına dair söz verdiğini belirten Kahveci, “Aday belirleme sürecimizde, genel merkez binamızda Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleştirmiş olduğumuz istişare toplantımızda, Sayın Cumhurbaşkanımıza bir söz verdim. Bu dönem Battalgazi bölgemizde hem İlçe Belediye Başkan Adayımıza hem de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza yüzde 85 ile destek vereceğimizi söyledim. Şu anda Battalgazi bölgemizde, teşkilatlarımızın tamamının odak noktası yüzde 85 hedefimiz. Teşkilatımızın tüm fertleri bu hedefimize kitlenmiş durumda ve bu doğrultuda çalışmakta. Meclis üyesi adaylarımız, anakadememiz, kadın ve gençlik kollarımız zaman mefhumu gözetmeksizin, sahada hemşehrilerimize ulaşmaya devam ediyor. 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala şunu çok rahat bir şekilde söyleyebiliriz ki inşallah rakiplerimize çok büyük bir fark atacağız. Gerek sahada gerekse yaptırmış olduğumuz anketlerde bu zaferi görebiliyoruz. Büyükşehir’de Sami Er Başkanımızı, Battalgazi’de ise Bayram Taşkın Başkanımızı çok güçlü bir şekilde iş başına getirmek için kararlıyız. Kararlı olmakla birlikte, biz artık 31 Mart’a da hazırız diyebilirim. İnşallah milletimizden almış olduğumuz güçle birlikte, şehrimizin yeniden imarı ve inşaası noktasında başkanlarımızın elini güçlü kılacağız. Yıllardan bu yana süregelen AK Parti belediyeciliği tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’mızda ve Battalgazi’mizde de kendini ispatlamıştır. Malatya ve Battalgazi bilir ki gerçek belediyecilik, adil belediyecilik, hizmet belediyeciliği AK Parti’dir. AK Parti kadroları işinin ehli, sözünün eridir. Ben bu vesileyle şimdiden 31 Mart zaferimiz için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme