• Haberler
  • Malatya
  • Başkan İmrek ' Yeni ve büyük israil devletinin kuruluş planıdır'

Başkan İmrek ' Yeni ve büyük israil devletinin kuruluş planıdır'

Ahmet İMREK Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı

Sevgili ülkem Necip Türk Milleti uyanın bu büyük oyunu görün. Bu sözde hamas israil savaşı topraklarımızında içinde bulunduğu coğrafyada yeni ve büyük israil devletinin kuruluş planıdır.
Gözden kaçırdığınız gerçek şu. İsrailin batı şeriada gazzede hamas içinde ajanlarının olmadığını bu kadar güvenlik zaafını göstereceğini mi sanıyorsunuz. Bir avuç filistinli ayaklarında terlikler patlayan bir kaç bölge ve tanklar üzerinde zafer çığlıkları bu çok basit bir şey değil mi sizce. İsarail yedek askerlerini çağırıyor İsrailliler red ediyor çok manidar (!!!) Ve sınır kapıları açık israilli halk antalyaya doğru yola çıkıyor önce antalya sonra deprem nedeniyle boşaltılan Hatay iline yerleşme planı zaten belediye başkanı bm ile İngiltere'de başarız olan 15 dakikalık kısıtlı şehir anlaşması ile böyle bir çalışmanın anlaşmasını yapmış ona göre faaliyette.
Neden maliye bakanı ve merkez bankası başkanı emekliler köylüler köylerine dönsün açıklaması yapıyor neden ülkedeki resmi açıklama 17 milyon gayri resmi girişlerle sayıları 23/25 milyonu bulan kaçkın göçmenlere ülkenize geri dönün demiyor neden bunun için ilkem yapmıyor manidar değilmi....
1916 da italya fransa arasında imzalanan sykes picot anlaşması ile osmanlı toprakları paylaşılmış sonra buna İngiltere israilin büyük ortadoğu projesi ile katılmış ve bugüne kadar bunun gerçekleştirilmesi çalışmaları zamana yayılarak yavaş yavaş alınan tedbirlerle gerçekleştrilmektedir.
Eğitimin yok edilmesi İslam'ı istemedikleri halde bölgenin en zayıf hassas noktası din esaslı siyasal İslam iktidarı oluşturarak ve bunu destekleyerek uzun süre iktidarda tutarak üretim tarım hayvancılık yok edilerek dışa bağımlı yoksullaştırılmış cahil ve biat eden halk oluşturularak ve ulusal devlet yapısını bozmak sonrasında yok etmek için ve ülkenin temel ve vazgeçilmez dinamikleri olan değerlerini değiştirmek bölünmesini kolaylaştırıcı tedbirlerle anayasa değişikliği ile zemin. hazırlaması ülkenin ulusal devlet yapısını ve demografik yapısını bozmak için hiç bir ülkede ve tarihte görülmemiş mülteci akınına sessiz kalınması manidar değilmi.
Lütfen Aziz ve Necip Türk Milleti uyanın bu oyunu bozmak bizim elimizde. Tek yapmamız gereken birlik beraberlik ve kardeşlik ruhu içinde bu gaflet uykusundan uyanıp topyekün demokratik sınırlar içerisinde tepkimizi gösterelim. Türk'ün tarihinde esaret ve boyunduruk altında yaşamak yoktur.
Milli uyanışı gerçekleştirp hu çirkin oyunu bozalım.
Saygılarımla .....

Ahmet İMREK
Türkiye Uyanış Partisi
Genel Başkanı

Bakmadan Geçme