Başkan Gürkan Akçadağ Dayanışma Derneği'ni Ziyaret Etti

Memleketimizin Her Köşesine Hizmet Etmekle Mükellefiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve dernek yönetim kurulunu ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Salahattin Gürkan’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Akçadağ Dayanışma Dernek Başkanı Murat Maskar, “Büyükşehir Belediye Başkanı Salahattin Gürkan, derneğimizi ziyaret ettiler. Kendilerine Akçadağ Dayanışma Derneği genel merkezi adına ve ilçemiz adına teşekkür ediyoruz. Başkanımızı ne zaman davet etsek Allah razı olsun ekibiyle birlikte geliyorlar. Akçadağ’ımızın genel anlamda sorunlarını dinleyip, çözüme kavuşturuyorlar. Özellikle bu noktada teşekkür ediyoruz. Malatya’mız büyük bir il. Son zamanlarda yapılan hizmetleri hepimiz görüyoruz. Ciddi sayıda büyük yatırımlar yapılıyor. İnşallah bu yatırımların da devamını diliyoruz. Akçadağlılar olarak başkanımızı seviyoruz. Her zaman ve her noktada Başkanımızın yanındayız” dedi. 
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Akçadağ insanı kadirşinastır. Akçadağ kadim bir ilçemizdir. Bizler belediye başkanı olarak memleketimizin her köşesine hizmet etmekle mükellefiz. Şehrimizin 718 mahallesi ve 13 ilçesinde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Gerçekten de bu süreç içerisinde yapılan çalışmalar, Türkiye tarihinde il bazında görülmüş çalışmalar değil. Kırsalda binlerce kilometre yollar yapıldı. Kırsalda en fazla hizmet yapan belediye Malatya Büyükşehir Belediyesi’dir. Bu hizmetleri yaparken sadece büyükşehrimize ait ana arterleri değil ilçelerimize ait ara yolları da, ihtiyaç duyulan diğer kısımları da yapmaya devam ediyoruz. Şu anda büyükşehir belediyemize ait yapılması gereken ana arter yolu pek kalmadı. Burada Akçadağ Derneğimizde muhtarlarımız da kendi mahalle sorunlarıyla ilgili görüş ve düşüncelerini ifade ettiler. Yapılan çalışmalardan dolayı tarafımıza teşekkür ettiniz. Eksiklerin giderilmesi noktasında çalışmalara devam ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Ben tekrar bu sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.  
 

Bakmadan Geçme