Başkan Güner ABYB'yi Ziyaret etti

Efsan Malatyaspor Kulüp Başkanı Muhammet Güner Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Efsane Malatyaspor Kulüp Başkanı Muhammet Güner, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarete Kulüp Müdürü Murat Emzikli Derebeyleri taraflar Başkanı Sedar Kaplan ve yönetimi de eşlik etti.

Kulüp Başkanı Güner ziyarette, " Hedefimiz elbetteki Şampiyonluk. Yalnız maddi anlamda değilde manevi desteğe çok ihtiyacımız var.  Bu bağlamda şehrin ileri gelenleri, yerel yöneticiler ve akabinde bürokrasiyi manevi desteğe davet ediyoruz." dedi.

Yaptığı transferlerle grupta liderliğe ve şampiyonluğa oynanacak bir kadro kurduklarını ifade eden Başkan Güner, "Tesisler , Otobüs ve altyapı etkenleri şampiyonluğa gidecek bir çalışmadır. Efsane Malatyaspor'un adını daha yüceltmek ve eski şaşalı günlerine döndürmek adına var gücümüzle çalışıyoruz.Bizler emek verirken şehrin dinamikleri de en başda taraftarlarımız  manevi desteği bize vermeleri gerekiyor. Destek takımı manevi bakımdan artı motivasyon olarak etki yapmaktadır futbolcularımıza.. "  şeklinde konuştu.

Güner, basının önemine değimerek, " Basının Şehrin taraftarlar arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Sizlerde zor şartlar altında görevinizi ifa etmeye çalışıyorsunuz. Efsan Malatyasporumuzu layık oludğu yere getirmek adına sizlere çok ihtiyacımız var. Bir şehrin sesi olan siz basın mensubu arkadaşlarımızı maçlara bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme