Başkan Ece Budan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Ece Budan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Himayeye Muhtaç Yaşlılar Çocuk ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı, Ayşe Ece Budan, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı... Başkan Budan’ın Ramazan mesajı şöyle.

Budan, Ramazan Bayramı Bütün Müslümanların hasretle beklediği, yenilendiği, iç dünyasını tazelediği rahmet, bereket ve mağfiret ayı ramazanı nihayetlendirerek bir bayrama daha kavuştuk. Tüm İslam Alemin Ramazan Bayramları Mübarek Olsun.

"Bayramlar; manevi kıymetin ve değerini bilmeliyiz. Bu gün birlik ve beraberlik günüdür. Ülke olarak birlik içinde olmalıyız. Dünyayı sara koronavirüs belasını ve yine Ülkemiz ’de aynı sıkıntıların yaşadığını görmekteyiz. Bu bayramda birazda olsa dikkat etmeliyiz ve koronavirüs salgınlığı nedeniyle dikkat edelim ve yine devletimizin açıkladığı yasaklara mutlaka uyalım ve uymayanları uyaralım.

Bayram sevincini paylaşarak çoğalttığımız bu mübarek gün vesilesiyle en yakın hane halkımız başta olmak üzere, yaşlılarımızı, şehit ailelerimizi, gazilerimizi asla ihmal etmeyip istikbalimizin ışığı olan çocuklarımızı sevindirelim. Bizler her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk ve bu günde Allah’ın izniyle bu birliğimiz devam edecektir, İnşallah…

Himayeye Muhtaç Yaşlılar Çocuk ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Tüm İslâm âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder; sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Ayşe Ece BUDAN
HİMYAÇ-DER Genel Başkanı

Bakmadan Geçme