Başkan Doğan'dan ABYB'ye Ziyaret

Malatya Güvenlik Korucuları Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Doğan, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Malatya Güvenlik Korucuları Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Doğan, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Başkan Doğan, “Derneğin açılma sebebi, arkadaşlarımızın hak ve hukuklarını korumaktır. Gazeteci, haber ve bilgi kaynağına en çabuk ulaşan ve bu kaynaklardan edindiği bilgi ve haberleri okurlara sunan insan demektir. Gazetecinin bu görevini yapabilmesi için habere, olaya, olguya, belgeye ve bilgiye dayalı yazılar yazması gerekir. Bunun için de gazetecinin güvenilir kişi olması zorunludur. Sır saklayan, haber ve bilgi kaynağını gizlemesini bilen, gerektiğinde hükûmetlere ve güç odaklarına karşı savaşmayı göze alan insan, gazetecidir.Bu anlamda ABYB’ye bağlı yazılı ve digital haberlerde özellikle 6 şubat depreminde, doğru, cesur ve bir o kadar da tarafsız olmanızdan ötürü sizleri tebrik ediyorum. Basının demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği bu hizmet, zorlukları nedeniyle her türlü takdiri hak etmektedir. Bu bağlamda Anadolu Basın Yayın Birliği içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizi kutluyorum. “ dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “Ülkesi ve vatanın birlik ve beraberliği ve vatanın bütünlüğü için canını hiçe sayarak fedakarca hizmet eden tüm güvenlik güçlerimize yürekten teşekkür ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme