Başkan Çınar'dan ABYB'YE Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve beraberindeki heyet, ziyaret programları kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

  Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Çınar, Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, Basın Müdürü Orhan Atak, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve  Başkan Yardımcısı Said Yalçın , gündemi değerlendirip,  çalışma ve projeler hakkında istişare ettiler
   Yaşam seviyesini artıran yatırımlara aralıksız devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,’’ "Yeşilyurt'umuzun her köşesini daha cazip ve tercih edilen bir merkeze dönüştüreceğiz" diye konuştu.
   2019 Yılı Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatleri arasında yer alan projeleri tek tek hayata geçiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, tüm mahallelerde yaşam seviyesini artıran yatırımlara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Başkan Çınar,’’ 2022 Yılı Yatırım Programına aldığımız hizmetlerimizi teker teker gerçeğe dönüştürüyoruz. Merkez- kırsal ayrımı yapmadan tüm yaşam alanlarımızın eksikliklerini planlı ve sistemli çalışarak gideriyoruz’’ diye belirtti.
    Yeşilyurt bölgesinin tüm yaşam alanlarının ferah, temiz ve güzel bir görüntüye kavuşması için yatırımlara hız verdiklerini belirten Başkan Çınar, Yeni yatırımlarımızla birlikte  yaşam alanlarımız daha güzel ve ferah bir yapıya kavuşacak. Yeşilyurt Belediyesi olarak tüm mahallelerimizi geliştirmek, büyütmek ve yaşam standardını artırmak için 7/24 mesai yapıyoruz" dedi.
   Bu yıl 27'ncisi düzenlenecek olan Kiraz Kültür ve Spor Festivali hakkında açıklamalarda da bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, festival boyunca çeşitli etkinliklerin olacağını ve festivallerini şehrin tanıtımı açısından önemini dile getirdi. Çınar, " Bu yıl Kiraz Festivali'nin 27'ncisi düzenleyeceğiz. Kiraz festivalinin başlangıcından birkaç gün önce etkinlikler başlayacak. Özellikle bu yıl bize gelen yoğun talep üzerine yaz akşamları konserini üçe çıkarttık ve 24-25-26 Haziran tarihlerinde Büyükşehir Belediyemizin yan tarafındaki toplantı alanında yapılacak. Konserlerimiz için üç sanatçımızla anlaştık. Kıraç, Mustafa Ceceli ve  Manga konserleri olacak " ifadelerini kullandı.
    Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, ziyaretten dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkür etti. Başkan Yavuzkurt,’’ yapmış olduğunuz yatırımlar ve göz dolduran projelerle önemli bir cazibe merkezi haline gelen Yeşilyurt İlçemiz, Yeşil alanları, tabiat zenginlikleri, havası, suyu, yemekleri, meyveleri ile adeta bir Dünya markası oldu. Planlı yatırımlar İlçemize  değer kattı’’ dedi.
HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme