Başkan Canbay'ın Zamlar ile ilgili sert açıklaması

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay bir açıklama yaparak,Durmak Yok, Enflasyona, Zamlara, Vergi Artışlarına 
Tam Gaz Devam.. dedi.

Başkan Canbay açıklamasına;

Aziz milletimiz; son dönemde ülkemizde yaşadığımız derin ekonomik kriz, hükümetin beceriksizliği ile halkımıza fatura edilmektedir. Ekonomideki kontrolü kaybeden ve krizi yönetemeyen Ak Parti iktidarı ve koalisyon ortakları, her gününe zamlarla uyanan bir Türkiye inşa ettiler. Bu utançla hala o koltuklarda oturuyor olmaları da şaşılacak bir durum.
20 yıldır iktidarda olan Ak Parti iktidarı “Durmak Yok Yola Devam” diye başladığı yolculuğunun son dönemine “Durmak yok, enflasyona, zamlara, vergi artışlarına tam gaz devam sloganıyla girmiştir.
2018 Seçim beyannamesinde yeni sistemle şahlanışa geçeceklerini söyleyen Ak Parti iktidarı, şahlanışı gerçekten gerçekleştirdi! Bu şahlanış enflasyon oranlarında, dolar kurunda, gıda fiyatlarında, benzin fiyatlarında, yasaklarda ve yoksullukta oldu. 
Ak Parti iktidarı; 
•    Kur korumalı mevduat,
•    Köprü, yol, tünel, hastane için verdiği garantiler,
•    İlk 4 ayda 100 milyar lirayı geçen faiz ödemeleri ile
•    Boğazına kadar saplandığı israf batağı ile 
Vergi artışları yapıyor. Bu ise hızla artan enflasyonun ateşine kamunun da tanker tanker benzin dökmesi anlamına geliyor. Son yaşanan elektrik ve doğalgaz zamları, akaryakıta gelen zamlar artık insanımızı bezdirmiştir. 
Buradan şunu açıkça söylemek istiyorum: Mevcut hükümetin ekonomi alanında liyakatsizliği ve becerisizliği tescillenmiştir. 
Çözüm ise bu iktidarın bir an önce yönetimi ehil, güvenilir, dürüst Saadet kadrolarına teslim etmesindedir. Bu iktidarın ülkeye yapacağı tek iyilik budur. 
    

Bakmadan Geçme