Başkan Altındağ'dan Hakkari Valisine Ziyaret

Adalet Partisi Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ Hakkâri'de Bazı Temaslarda Bulunarak Hakkari Valisini Makamında Ziyaret etti.

Adalet Partisi Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ Hakkâri’de Bazı Temaslarda Bulunarak Hakkari Valisini Makamında Ziyaret etti.


Adalet Partisi (AP) Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ, Hakkâri Valisi İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret ettik hasret giderdik. 

Başkan Altındağ; Hemşehrilerimizin devletin üst kademelerinde böyle önemli görevlerde yer almaları biz Malatyalıları gururlandırmaktadır. Kıymetli Sayın Hakkâri Valisi İdris Akbıyık üstlenmiş olduğu bu kritik görevi layıkıyla yerine getirerek büyük başarılara imza atacağına inancımız tamdır dedi.
Başkan Altındağ, Malatyalı hemşehrimiz olan Hakkâri Valisi İdris Akbıyık’a Malatya’da Adalet partisinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Fikir alışverişinde de bulunulan. Başkan Altındağ Malatya’daki yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun olarak ta Malatya halkımız bu konuda çok duyarlı davrandılar. Malatya halkımız ve Esnaflarımızda uzun zaman sıkıntı yaşadılar ama şu an baktığımızda vaka ve salgın tamamen yüzde 0/20 lere düştüğünü görüyoruz buda bizleri sevindiren bir tablodur dedi. Başkan Altındağ Sizi tebrik ediyorum, Valisiniz ama gönül insanı ve gönül dostusunuz. Bizler de siyasi görüşümüz ne olursa olsun gönüllüleri olarak Malatya’ya hizmet noktasında elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Ziyarette konuşan Hakkâri Valisi İdris Akbıyık ise: “Malatya, sadece Malatya’dan ibaret değil. Türkiye’nin dört bir yanında Malatyalı var. İl dışında olan Malatyalıların da memleketlerine olan takdire şayandır Malatya,
Ziyarette memnunluk duyduğunu belirten Vali Akbıyık, Başkan Altındağ’a yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ederek. Çalışmalarında başarılar diledi. 

Bakmadan Geçme