Başkan Akın Yazıhan Belediyesine Aday Adayı

Malatya Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Yazıhan AK Parti İlçe Başkanlığına başvurarak, Yazıhan Belediyesi Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Malatya Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Yazıhan AK Parti İlçe Başkanlığına başvurarak, Yazıhan Belediyesi Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Başvurusunu Yazıhan İlçe Başkanı V. Bülent Gedikli’ye yapan Akın burda yaptığı konuşmada; "

Bugün yıllardır çalıştığımız yerel yönetimlerde 3 belediye başkanıyla çalıştık. Bu konuda tecrübelerimiz var. Yaklaşık 17 yıldır Birlik Başkanlığı, 8 yıldır Tarım Platformu başkanlığı yapıyorum. Kadın Girişimciler Gurubumuz, Türkiye Genel Sekreterliği, Anadolu Basın Birliği, Derneklerimiz, girişimci gruplarımız, kooperatiflerimiz, bunlarla birlikte yetiştiricilerimizin, muhtarlarımızın ve bölgedeki insanların tarım ve hayvancılığına katkılarımızdan dolayı özellikle kendi bulunduğumuz ilçemizde aday olmamızı bizden istediler. Biz de yetiştiricilerimizin, muhtarlarımızın, kanaat önderlerimizin tavsiyesi ve isteği üzerine Yazıhan İlçesi Ak Parti İlçe Başkanlığına Bülent Gedikli kardeşimize verdik. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Biliyorsunuz biz yerel yönetimlerde 20 yıllık bir tecrübemiz var. Bu tecrübemizi inşallah kapımız herkese açık olarak, kimseyi ayırmadan hizmet edeceğiz.”dedi.

Akın konuşmasına, "Hizmet ile ilgili kimseyle bir problemimiz yok. Sadece çıktığımız yolda gerçek anlamda Yazıhan ilçemiz için neler yapabiliriz, bunun çabası içindeyiz. El birliğiyle gönül birliğiyle çalışacağız. Bu görevi bize verirlerse hep birlikte Yazıhan’ımızı yöneteceğiz. Daha iyi yerlere taşıyacağız. Ulusal ve Uluslararası projelerle Yazıhan’ımızı destekleyeceğiz inşallah. Yazıhan’lı hemşerilerimizin de desteği ile seçildiğimizde İlçemize önemli hizmetler yapacağımızı, bu amaçla da şimdiden proje çalışmalarımıza başladığımızı da ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme