Babacan Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, basın mensupları ile bir araya gelerek, sorunları dinledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, basın mensupları ile bir araya gelerek, sorunları dinledi.
Malatya’daki bir çok sorun ile istişare eden milletvekili Babacan, Afad, Çevre İl Müdürlüğü ve bir çok konuda fikir alışverişinde bulundu.
Zorlu bir süreçten geçtiğimizi açıklayan Babacan, “ Bugün burada sizlerle istişare etmek üzere toplandık. Malatya için elimizden gelen tüm girişimleri, tüm sorunları ivedi bir şekilde halletmeye çalışıyoruz. Sorunlarımızı en iyi bilen sizlersiniz. Sizleri dinledikten sonra her konuda acil olarak halletme yoluna gideceğiz “ ifadelerini kullandı.
Bazı kişilerin Gazetecilik kisvesi altında tetikçilik yaptığına ve kaos ortamı oluşturmaya çalıştığına vurgu yapan AK Parti Malatya Milletvekili Babacan , “ Bazı İnternet siteleri var. Bu siteler hakaret yolunu tercih etmişler.  Bu kişilere tetikçilik yaptıran ya da sponsor olan her kim olursa olsun ifşa etme yoluna gideceğim ve  isim isim açıklayacağım.” Dedi.
Bir basın mensubunun , Bahsedilen sitelerden  birininde sadece milletvekillerini desteklediğini ve akabinde yerel yöneticilere hakaret ettiğini, bu ve bunun gibi sitelerin Malatya dışından yönetildiğini, Malatya’da birlik ve beraberliğin yakalanmaması durumunda toplantıların birşeyi arzetmeyeceğini açıkladı. 
Basın İlan Kurumunun son çıkardığı yasa ile ilgili sorusuna Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, bilgisi olmadığını açıkladı. 
 

Bakmadan Geçme