• Haberler
  • Spor
  • Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Malatya Oryantiring Yarışması İlimizde Yapıldı

Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Malatya Oryantiring Yarışması İlimizde Yapıldı

Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Malatya Oryantiring Yarışması

Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Her Yıl 23-30 Eylül Tarihleri Arasında ‘Aktif Ol’
(“Be Active”)Sloganı İle Avrupa Çapında Kutlanıyor.  Türkiye'de  Malatya İlimizde de 29 Eylül 2024 Tarihinde Malatya Sümer Park Alanı’nda  kutlandı.

Konu ile ilgili Basın Açıklaması yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN konuşmasında:''  23-30 Eylül tarihleri arasında Türkiye’de yaş ve cinsiyet gözetmeksizin 81 İlimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Kapsamı’nda bugün  İlimizde de büyük bir heyecanla kutlama yarışması yaptık. Malumunuz 6 Şubat Depremi’nden sonra bizler sahalarda hep beraber İnşallah yaraları sarıp tekrar yeniden ayağa kalmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Malatya olarak da Oryantiring Branşı'nda gençlerimizin gelişmesi ve ilerlemesi için bir çok  faaliyetlere  katılım sağlıyoruz. Her şey Güzelim İlimiz olan Malatya'mız için. Bizlere destek veren ve bugün buraya gelip bizleri onure eden Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlerimize ve Malatya Yeşilyurt Halk Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerimize  desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.’’Dedi.
Yarışma  sonrası yarışmaya katılan sporculara madalyaları takdim edilirken, katılımcı okullara Avrupa Spor Haftası Kupası Takdim edilerek hatıra fotoğraflar ile program son buldu.
 

Bakmadan Geçme