Aşkın Adı : Tektaş!

Tektaş Pırlanta Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Tektaş pırlanta yüzük kategorisindeki tüm ürünler aşkın sembolü olarak bilinir. En bilinen özelliği ise evlilik tekliflerinde verilmesidir. Bu kadar anlamı büyük olan yüzükler için tasarlanan modeller ise sınırsızdır. Yeni tasarımlar için aylar öncesinden hazırlıklara başlayan mücevher tasarımcıları bu modele ayrı bir önem ve dikkat verirler.
Tektaş Yüzüklerin Anlamı
Tektaş pırlanta yüzükler asırlardan beri erkeklerin evlilik teklifi ederken sevdiğine teklif yüzüğüdür. Her kadın için ayrı bir anlamı olan bu yüzük hem parmaklarına hem de şıklıklarına ayrı bir hava katar. Evlilik teklifi sırasında oldukça heyecan katan bu yüzükler bir ömür boyu aynı anlamda parmakta yerini alır. Bu nedenledir ki tasarımcılar her kadının zevk ve beğenisine göre farklı tasarımları üreterek yepyeni ürünler sunarlar.
Tektaş Pırlanta Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?
Tektaş pırlanta yüzüklerin alımı için parmak ölçüsü oldukça önemlidir. Tüm yüzükler farklı boyutlarda üretiliyor olsa da kişiden kişiye farklı ölçüler de gerekli olabiliyor. Bu nedenle yüzük alımından önce bir ölçünün olması avantaj sağlayacaktır.
Bununla birlikte, taş seçimi de oldukça önemlidir. Sevdiği kadının zevk ve tercihleri büyük bir rehber olacak ve doğru taşı seçmelerine olanak sunacaktır. Kocaman taşlı  rlanta yüzük modelleri olduğu gibi sadece ve ufak şekilde tasarlanmış yüzük çeşitlerini de bulmak mümkündür.
Tektaş Yüzüklerde Farklı Tasarımlar
Baget yüzük modelleri  son senelerde oldukça revaçta olan modellerdendir. Ufak taşlı olduğu gibi büyük taşlı olanları da bulmak mümkündür. Genelde kare formatında olan bu yüzükler farklı markalarda dikdörtgen, elips ya da farklı şekillerde ve kimi zaman el yapımı olarak bulunabiliyor.
Tektaş yüzükler genellikle beyaz altın yüzük üzerine takılan modellerdendir. Ancak sarı altın ve farklı şekillerde de yapılan tek taş ürünlerden bir tercih yapılabilir. Sevdiği kişiye aşkını ilan edecekleri bu yüzüklerden farklı ve özgün tasarımlar seçilmesi de bu özel güne ayrı bir anlam katacaktır.
Tektaş Yüzük Fiyatlarını Belirleyen Unsurlar
Tektaş rlanta yüzük modelleri taşın büyüklüğüne, altın ya da beyaz altın olmasına ve garantisine göre değişkenlik gösterir. Ayrıca orijinal taştan yapılan yüzüklerin fiyatı da taşın büyüklüğüyle orantılı olarak yükselecektir.

 

Bakmadan Geçme