• Haberler
  • Malatya
  • Anadolu Basın Birliğinden Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çanakal'a Ziyaret

Anadolu Basın Birliğinden Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çanakal'a Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankalı Makamında Ziyaret Etti.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankalı Makamında Ziyaret Etti.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, ziyarette öncelikle İl Emniyet müdürü sayın Arif Çankala başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Dağ ’İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatı ve tüm birimlerin titiz ve duyarlı çalışmaları sayesinde Malatya daha da yaşanabilir bir Kent olmuştur. Daha da yaşanabilir bir Malatya için, Asayiş konusunda büyük katkı sağlayan İl Emniyet Müdürlüğü kapsamındaki birimlere ve Şehrin huzurunu sağlayan tüm kolluk kuvvetlerine ayrıca teşekkür eder, başarılar dilerim’ ’dedi.

Polis ve medya ilişkilerinin de konuşulduğu ziyarette Emniyet Müdürü Çankal, Malatya Basınının kente karşı duyarlılığını takdir ettiğini belirterek el ele huzurlu bir Malatya için her zaman büyük bir özveri ile çalışacaklarını söyledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’a, yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Polis teşkilatın 179 yıl dönümü nedeniyle, Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ya plaket takdim etti.

Bakmadan Geçme