YRP Malatya ,Kadrosuna Dahil Ettiği İsimlerle Göz Kamaştırdı

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Teşkilatı, Burhan Kılıç başkanlığında titiz çalışmalar sonucu il ve ilçe yönetimlerine atadığı isimlerle göz kamaştırdı.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Teşkilatı, Burhan Kılıç başkanlığında titiz çalışmalar sonucu il ve ilçe yönetimlerine atadığı isimlerle göz kamaştırdı.
Malatya'da siyasetin gözde isimlerinden biri olan Burhan Kılıç, Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına atandığı günden itibaren il yönetimine ve merkez ilçeler başta olmak üzere,diğer ilçeler, kadın kolları ve gençlik kollarında son derece titiz ve seçici davrandıklarını söyleyerek ,Malatya'nın sorunlarının sorumluluğunu omuzlayacak isimleri görevlendirdiklerini ifade etti.

Ankara'da yapılan il başkanları toplantısında şu ana kadar yaptıkları çalışmaları anlattıklarını belirten Başkan Kılıç “ Malatya'da yaptıkları çalışmalarla rüştünü ispatlayan değerli yol arkadaşlarımızdan Muhammed Akkaya Yeşilyurt ilçesine, Kasım Çolakoğlu Battalgazi ilçesine , Hamide Kar hanımefendi de Kadın Kolları başkanlığına Genelbaşkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın olurlarıyla atanmıştır. Yeni atanan arkadaşlarımızın Malatya'nın sorunlarını omuzlayarak üstün bir gayretle çalışacaklarından eminim ve kendilerine başarılar diliyorum “ dedi.
Bir önceki il başkanı Bilal Yıldırım ve yönetiminin yaptıkları çalışmaların son derece önemli olduğunu söyleyen Başkan Kılıç “ Sayın Bilal Yıldırım başkanımızın yönetimindeki il ve ilçe başkanları,kadın kolları ve gençlik kollarının sahada ortaya koydukları başarıyı hepimiz biliyoruz. Canla başla çalışarak Malatya halkının sorunlarını her zaman gündemde tuttular ve halkımız da seçimlerde buna karşılık verdi. Bizim sorumluluğumuz çok daha fazladır,başarılı bir yönetimden görevi devraldık ve bu başarıyı korumanın önceliğinden ziyade çıtayı daha da üst sıralara taşıma sorumluluğumuz var. Bu nedenle gerek il yönetimini belirlerken,gerek merkez ilçelerimiz olan Battalgazi ve Yeşilyurt olmak üzere diğer ilçelerimizde de aynı hassasiyet ve titizlikle davrandık. Güçlü ve görev arzusuyla tutuşan bir kadro oluşturduk “ dedi.
Kadınların ve çocukların hem kültürümüzde hem dinimizde ayrı bir yere sahip olduklarının da altını çizen Başkan Kılıç “ Maalesef ülkemizde her geçen gün artan kadın cinayetleri, taciz ve tecavüzler, çocukların gittikçe içine battıkları uyuşturucu bataklığı hepimizin kanayan yarasıdır. Bu noktada Kadın Kolları başkanımız Sayın Hamide Kar Hanımefendinin yapacağı çalışmalara gençlik kollarının sahadaki organizasyonlarına tüm gücümüzle destek vererek halkımızın her sorununu omuzlayacağız Allah'ın izniyle. Depremin ağır yaradığı Malatya'da çalışmaların çok ağır ilerlediğini görüyoruz. Halkımızın artık sabredecek ve dayanacak gücünün de kalmadığını biliyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte Malatya'daki vatandaşlarımızın her derdine ortak olacağız ve sorunlarının bir an önce çözüme kavuşması için yakın takipçisi olacağız “ dedi.

Bülten

Bakmadan Geçme