Uluslararası havayolu şirketleri Lübnan uçuşlarını iptal etti

Siyonist işgal rejiminin saldırıları nedeniyle, uluslararası havayolu şirketleri Lübnan'a yönelik uçuşlarını askıya aldı.

Siyonist işgal rejiminin saldırıları nedeniyle, uluslararası havayolu şirketleri Lübnan'a yönelik uçuşlarını askıya aldı.

Dünden bu yana Lübnan'a şiddetli saldırılar düzenleyen siyonist rejim 558 kişinin şehit olmasına, yaklaşık 2 bin kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Saldırılar nedeniyle uluslararası havayolu şirketleri Lübnan'a yönelik uçuşlarını iptal etti.

Qatar Airways yaptığı açıklamada, Lübnan'da gerilimin tırmanması nedeniyle Beyrut uçuşlarını çarşamba gününe kadar askıya aldığını duyurdu.

EgyptAir, Lübnan'daki durum istikrara kavuşana kadar salı günü Kahire'den Beyrut'a olan uçuşlarını iptal ettiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları ve Pegasus Hava Yolları, 24 Eylül Salı günü İstanbul'dan Lübnan'ın başkenti Beyrut'a gerçekleştirecekleri tarifeli seferlerini iptal etti.

American Airlines, "uçaklarının Mart 2025 sonuna kadar bir daha israile uçmayacağını" belirtti.

ABD'li havayolu şirketi Delta Airlines, Lufthansa Havayolları, İsviçre ve Avusturya Havayolları, Brüksel Havayolları ve Eurowings'i bünyesinde barındıran Lufthansa Grubu, bir sonraki duyuruya kadar Tahran, Beyrut ve Tel Aviv uçuşlarının iptal edildiğini açıkladı.

Macar düşük maliyetli havayolu şirketi Wizz Air, İngiliz havayolu şirketi Virgin Atlantic, İrlandalı düşük maliyetli havayolu şirketi Rainier, İtalyan havayolu ITA, uçuşlarını askıya alan Havayolu şirketlerinden oldu. (İLKHA)

Bülten

Bakmadan Geçme