Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB)Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU Konuşmalarına Öncelikle 11 ilimizde meydana gelen ve bu illerden bir tanesi olan Malatya ilimizde yaşanan depremin acısını ve üzüntüsünü ifade ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Çolakoğlu "Rabbim bir daha böyle bir afedi güzelim ülkemize yaşatmasın. Ülkemize geçmiş olsun " dedi.
ÇOLAKOĞLU,''Hayata geçirdiğimiz etkinlik faaliyetlerine öncülük eden, Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN'e emeklerinden ötürü teşekkür etti. ‘'Allah nasip Kısmet ederse , yakın bir zaman da Malatya ilimize güzel bir proje ile tekrar geleceğiz''diye belirten Çolakoğlu, Malatya ilimize ilerleyen dönemlerde bölge yarışması verilecek''şeklinde konuştu.
Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU, Bu zor günlerde spor ve hareketli yaşam birçok önem arz etmektedir. Oryantiring Sporu gerek teknik çalışmayla bedeni çalıştırdığı kadar taktik çalışmalarla da zihni çalıştırmaktadır. Bu dönemde çocuklara sporsal aktiviteler önerilmeli ve gelişimleri spor ile birlikte desteklenmelidir. Çocuklar ve gençler Beden ve Zihin Mekanizmaları'nın birlikte çalıştırılabileceği egzersizlere yönlendirilmelidir. Bu egzersizlerden biride Oryantiring'dir''dedi.
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise " konuşmasında,'' önceklikle ilimizde bu zor günlerde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan sizlere çok teşekkür ederim. Yaşanan bu deprem felaketi sizleri de bizleri de derinden üzmüştür. El birliği ile kanayan yaraya merhem olup hep birlikte bu yaraları saracağız. Hepimize geçmiş olsun ‘'ifadelerine yer verdi.

Bülten

Bakmadan Geçme