Prof. Dr. Burhan Kuzu da koronavirüse yenik düştü

AK Parti kurucu üyelerinden, 22. 23. 24. 26. dönem Milletvekil, hukukçu ve tecrübeli siyasetçi Prof. Dr. Burhan Kuzu da koronavirüse yenik düştü

AK Parti kurucu üyelerinden, 22. 23. 24. 26. dönem Milletvekil, hukukçu ve tecrübeli siyasetçi Prof. Dr. Burhan Kuzu da koronavirüse yenik düştü.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kurucu üyelerinden, 22. 23. 24. 26. dönem Milletvekil, hukukçu ve tecrübeli siyasetçi Prof. Dr. Burhan Kuzu da koronavirüs kurbanı oldu.
CENAZESİ BUGÜN KALDIRILIYOR
Açıklama yapan oğlu Süleyman Kuzu, "Babam yaklaşık iki haftadır İstanbul'da özel bir hastanede coronavirüs tedavisi görüyordu. Bu sabah kaybettik. Son dönemde sürekli toplantılar yapıyordu. Ne zaman nasıl bulaştığını bilmiyoruz. Bugün Fatih Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra defnedeceğiz" dedi.
BAKAN KOCA'NIN PAYLAŞIMI
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin koca, Burhan Kuzu'nun vefatı ile ilgili yaptığı paylaşımda şöyle dedi:
"Saygın siyasetçimiz, hukukçu ağabeyimiz Prof. Burhan Kuzu'yu, 17 Ekimden beri tedavi gördüğü COVID-19 sebebiyle kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Salgın, bizi yakınlarımızdan, yeri doldurulamaz insanlardan ayırmaya devam ediyor."

Bülten

Bakmadan Geçme