MHP MYK Üyesi Ekici'den Akçadağ Ziyaretleri

MHP MYK üyesi Ömer Ekici Akçadağ'da bir dizi ziyaretlerde bulundu

Yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı M.Şenol Çeliker'e “Hoş geldin” ziyaretinde bulunan MHP MYK Üyesi Ömer Ekici'ye Yeşilyurt belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Burhan Kılıç geçmiş dönemlerde MHP de il başkanlığı yapmış Mehmet Demirkaya, Ömer Faruk Kalı, Mehmet Erdem , Demiryolu İş Sendikası Başkanı ve Türk-İş Malatya Temsilcisi Hikmet Kazgan, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Niyazi Kara, Kozluca önceki dönem belediye başkanı Hacı İbrahim Demirkaya, Türk Hava Kurumu Bölge Başkanı Mehmet Torun, Malatya Olay Tv-Malatya Olay Gazetesi ile Malatyam Haber'in yönetim kurulu başkanı Ali Aladağ İlçe teşkilatı ve belediye Meclis üyelerince oluşan bir heyet eşlik etti

MHP MYK Üyesi Ömer Ekici, Cumhuriyet Savcılığına yapılan ziyaretin ardından, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tunç ve ilçe Bağımsız Belediye Başkanı Ali Kazgan'ı da makamında ziyaret ederek yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

MYK Üyesi Ömer Ekici, daha sonra ilçe esnafını da heyetle birlikte ziyaret edip pandemi dolayısıyla oluşan sorunlar ve istekler beklentiler konusunda sohbet etti.

KAZGAN YAPILAN HİZMETLERİ ANLATTI…

Akçadağ belediye başkanı Ali Kazgan, ilçeye yapılan enerji üretiminden, Levent Vadisine kadar yapılan hizmetleri anlattı.

MHP MYK Üyesi Ömer Ekici ve beraberinde ki heyet daha sonra Malatya'ya döndü.

MHP İLÇE BAŞKANI GÜDE, HEYETİ AĞIRLADI…

Ziyaretler ve halkla-esnaflarla görüşme sonunda heyeti MHP ilçe başkanı Kenan Güde ağırladı. Ağırlamada gündem de ki konular görüşüldü.

Ziyrette Akçdağ'ın Özal döneminde Anavatan Partisi'nden belediye başkanlığı yapan Hamit Uçar ve öncekil ilçe başkanı Şerif Güde'de yer aldı

Bülten

Bakmadan Geçme