Malatyaspor taraftarlar derneğinden açıklama

Malatyaspor taraftarlar derneğinden açıklama

Değerli Malatyalılar ve Malatyaspor'a gönül vermiş saygıdeğer camiamız

2020 yılı itibariyle BTC Türk Yeni Malatyaspor takımız süper ligde camiamızı üzen bir tablo sergilemiştir. İkinci yarı itibariyle kulübümüzün gidişatı bizleri fazlasıyla üzmüştür. Gelinen bu vahim tablo, yanlış teknik direktör seçimleri, takıma katkı sağlamayan birçok futbolcunun alınması ve kulüp başkanı ve yönetim kurulunun kulübü ekonomik olarak idare edemedikleri ve verdikleri yanlış ve basiretsiz kararlarla kulübe verdikleri zararlardan sonra gerek ekonomik gerek sportif olarak bu yönetimle ile aşılması güç bir duruma gelmiştir. Kulübün bugün itibariyle yaklaşık 30 milyon TL acil paraya ve borcunun da 50 milyon TL yaklaştığı kulübümüz ne yazık ki bu yönetimle içinden çıkılmaz bir duruma gelmiştir. Daha sonrasında söz verildiği halde futbolculara yapılması gereken ödemelerin yapılmaması bu oyuncuların buna istinaden oyun içinde yapmaları gereken mücadeleden kaçındıkları herkes tarafından açıkça görülmektedir. Malatya'nın dinamikleri siyasileri kulübün içinde bulunmuş olduğu maddi sorunlarından dolayı bu işi Adil GEVREK ile olamayacağını belirtip; ancak herhangi bir sorumluluk almamaları ve kulübü başkanı Adil GEVREK ve yönetimine bırakmaları açıkça görünmektedir. Malatya'nın önde gelenleri siyasileri belediye başkanlarının konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmamaları ve gereken girişimlerde bulunmamaları bizleri ziyadesiyle tedirginliğe sevk etmiştir.

Bugün itibariyle Malatya'nın atanmış ve seçilmişlerinin kulübün selameti için Sayın Valimiz Aydın BARUŞ ve Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin GÜRKAN önderliğinde kulübe güçlü ve sorunları hızlı bir şekilde çözüm bulacak yeni bir başkan ve yönetim kurulu oluşturarak kayyum kararıyla atamaları camiamızın selametine olacaktır. Yapılacak değişimle inancımız külümüz lig te kalacağını ve önümüzdeki sezon daha güçlü daha dinamik bir yapılanmayla başarılı olacaktır.

Aksi takdirde koskoca bir camianın bu borçla kümeye düşmesi halinde Malatya'nın atanmış ve seçilmişleri çok büyük bir vebal altında kalacaklarını bilmelerini İsteriz. Camia olarak ikinci bir Malatyaspor vakası ile karşılaşmak istemediğimizi belirtmek isteriz. Büyük Malatyaspor camiasını selam ve saygılarımızı sunarız.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği

Gençlik44

Sinan şireci

Yönetim Kurulu ve Üyeleri

Bülten

Bakmadan Geçme