Malatya'nın Emekçi Öğretim Görevlisi Hakan ÇEVRİM Emekli Oldu

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim görevlisi Hakan CEVRİM emekli oldu.

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim görevlisi Hakan CEVRİM emekli oldu.
Malatya 30 yıla aşkın süredir, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde hizmet eden bir çok sporcunun elinden tutan emekçi hocamız dün itibariyle hizmet ettiği Spor Bilimleri Fakültesinde emekli oldu.
Sporun ve sporcunun gelişmesi için ilimizde genç nesiller yetiştiren, Malatya İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Hakan ÇEVRİM Emeklilik yaşının dolması ile birlikte dün itibariyle Fakülteden emekliliğini istedi.
Malatya İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesini Dekanı Prof. Dr. Cemal GÜNDOĞDU ve Meslektaşları tarafından törenle Hakan ÇEVRİME Emeklilik plaketi takdim edildi.
Konuşmasın da Malatya İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesini Dekanı prof. Dr. Cemal GÜNDOĞDU 30 yıla aşkındır fakültemizde canla başla hizmet eden hocamız emeklilik yaşının doldurması ile bugün aramızdan bizlere veda etti. Üniversitemize hizmetlerinden ötürü bundan sonraki hayatında hocamıza başarılar dilerim. Emekliliği Hayıtlı ve uğurlu olsun.
Emekliğini dolduran, Öğretim Görevlisi Hakan ÇEVRİM konuşmasında, siziler ile bir arada olmak görev almak bizler için onur vericiydi. Bugün emekliliğimin münasebetiyle aranızdan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Bizler emekli olsak da gönüllerimiz bir olacak. Genç öğrencilerime ve birbirinden değerli meslektaşlarıma bundan sonraki eğitim ve öğretim yıllında başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun dedi.

Bülten

Bakmadan Geçme