'Malatya'da yeni dönemin adımlarını birlikte atacağız'

Cumhur Başkanı Recep Tayip Erdoğan, AK Parti Malatya İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Kurum ile telefon görüşmesi yaparak Malatyalılara seslendi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurumun katıldığı AK Parti Malatya İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda kurum ile telefon görüşmesi yapan Cumhur Başkanı Recep Tayip Erdoğan, Malatyalılara seslenerek şu ifadelere yer verdi:

“En kısa zamanda Malatya'yı ziyaret etmek suretiyle sizlerle yüz yüze buluşmayı hatırlatıyorum. Bir kaç gün önce Malatya büyükşehir belediye başkanı Sami Er beni ziyaret etti. Kendisiyle Malatya'yı konuştuk ve Malatya ile ilgili ne gibi adımlar atacağız bunların yürütmesini yaptık ve çok kısa bir zamanda da inşallah Malatya'yı ziyaret ederek Malatya'da yeni dönemin adımlarını inşallah sizlerle beraber atacağız. Tabi benimde sizlerden beklentilerim var artık yeni dönemde kongrelerle birlikte güçlü bir hazırlığı inşallah gerçekleştireceğiz bunun içinde sizlere olan inancım, güvenim tamdır. Ve Malatya'ya olan güvenim tamdır. Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum.”

Bülten

Bakmadan Geçme