Kırkgöz Sahil Parkı Projesi açılış için gün sayıyor

Bölgede ilk ve tek olma özelliğini taşıyan Kırkgöz Sahil Parkı Projesi açılış için gün sayıyor.

2019 yılından bu yana hayata geçirdiği yatırımlar ve hizmetlerle Battalgazi'nin kaderini değiştirmeye devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in yenilikçi ve doğa dostu anlayışıyla hayata geçirdiği “Kırkgöz Sahil Parkı Projesi”ile Battalgazi turizm cennetine dönüşecek.
İlçenin geleceğine yönelik önemli hamleler yapan Başkan Güder, içerisinde; piknik alanı, çocuk oyun alanı, kuş gözlem kulesi, seyir anfi ve foto alanı, dinlenme ve gezi alanları, doğal seyir ve oturma alanı, su kenarı pergole, otopark, seyir terası ve özellikle yeşil alanlarının ön plana çıktığı proje bölgede ilk ve tek olma özelliğiyle de bölgenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.
Battalgazi'nin Malatya'nın vitrini olduğuna dikkat çeken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘'Kırkgöz Sahil Parkı projesi Malatya ve Battalgazi için çok büyük bir proje. Malatya'nın, Battalgazi'nin değerine değer katacak bir proje. Battalgazi'mize sorumluk bilinciyle yeni hizmetler, yeni çalışmalar, yeni projeler çıkararak yolumuza devam ediyoruz. Hizmetkar olarak geldiğimiz Battalgazi'mizi daha yaşanabilir noktalara getirmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz, katmaya da devam edeceğiz” dedi.
Denizi olmayan Malatya'yı sahille buluşturan ve hayata geçirdiği vizyonel projelerle ilçeye yeni bir kimlik kazandıran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in hizmet Belediyeciliği kapsamında hayata geçirdiği Kırkgöz Sahil Parkı Projesi'de, Park ve Rekreasyon Alanları Uygulamaları kategorisinde ödüle de layık görüldü. Karakaya Baraj Gölü'nün sahip olduğu eşsiz turizm değerini ortaya koyarak, bölgede sürdürülebilir bir turizm destinasyonu olabilmesi için tüketicilerin ve turistlerin ihtiyaçları doğrultusunda doğayla iç içe ve doğa dostu bir alan oluşturulması hedefiyle hayata geçirilen proje, alanında birçok projeyi geride bırakarak ödül almayada hak kazandı. 150 bin metrekarelik alan üzerinde içerisinde; 44 bin metrekare park alanı, 27 bin 500 metrekare yeşil alanı, açık otopark, çocuk oyun alanları, seyir alanı ve anfi, dinlenme ve gezi alanları, köprü ve doğal yürüyüş yollarının olacağı bu dev proje, bölgede de ilk olma özelliği taşıyor.
HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bülten

Bakmadan Geçme