Hakan Berktaş'tan ASRİAD Genel Başkanı Cemil Yıldız'a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Berktaş'tan ASRİAD Genel Başkanı Cemil Yıldız'a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Berktaş, geçtiğimiz ay yapılan genel kurul sonrası ASRİAD Genel Başkanlığı'na seçilen Cemil Yıldız'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendisinin Alzheimer-Demans-Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği Başkanlığını yürüttüğünü, Alzheimer Başucu kitabının yazarı olduğunu kaydeden Berktaş, “Yanı sıra sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ithaf ettiği Reisi Neden Sevdik adlı kitabı da kaleme aldım. Haftada bir de Yeni Söz Gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktayım” dedi. Milyonlarca hastayı ve onlara bakanları ilgilendiren, bu dönem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vaatleri arasında yer alan Bakım Sigortasını Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altına kanun teklifi olarak kendisinin götürdüğünü dile getiren Berktaş,, “Bakım sigortası kanun teklifinin yasalaşmasıyla milyonlarca hasta ve hasta yakınına büyük bir müjde verilmiş olacaktır” dedi.
Küresel Çözüm Platformu
Kendisinin aynı zamanda Küresel Çözüm Platformu Başkanlığını da yürüttüğünü belirten Berktaş, “Eğer Cumhurbaşkanımız bendenizi takdir buyurur, Ataşehir Belediye Başkan adayı yapar ve aziz milletimizin helal oylarıyla seçilirsem, Küresel Çözüm Platformu'nun dünyadaki tüm Türk derneklerini tek çatı altında toplama amacıyla Ataşehir'e projelerimizi entegre edeceğim. Küresel Çözüm Platformu olarak kardeş ülkelerimizin destanlarını kitaplaştıracağımız bir kültür projemiz de devam etmektedir. Bu proje kapsamında büyükelçilikler nezdinde girişimlerde bulunduk ve Ankara'da Fas ve Gambiya Büyükelçileriyle bir araya geldik” diye konuştu. Küresel Çözüm Platformu'nun aynı zamanda ülkemizde yaşayan vatandaşlar tarafında dünyadaki Türk dernekleriyle küresel ticaret köprüleri kurabilme yönünde de projeleri olduğunu ifade eden Berktaş, “Bu enerji ve sinerji ülkemize katma değer olarak yansıyacaktır. Ülkemizin şu anda en büyük sorunu cari açıktır. Bu noktada yaptığımız çalışmaların çok önemli bir boyut olacağını tahmin ediyorum” açıklamasını yaptı. ASRİAD Genel Başkanı Cemil Yıldız da AK Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Berktaş'a çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Bülten

Bakmadan Geçme