'Gri Koç' Gökhan Müftüoğlu, Öğrencilerle Buluşuyor

'Sınav Kazandıran Taktikler' Semineri 1 Ekim Salı Günü Saat 18:30'da

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in seçim vaatlerinden olan ‘Ücretsiz YKS ve LGS' kurslarından sonra sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik desteklere bir yenisi daha eklendi. Konferansları, yayınları ve kitaplarıyla sınav dönemindeki öğrencilerin büyük bir ilgiyle takip ettiği Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, 1 Ekim Salı günü saat 18:30'da Kongre ve Kültür Merkezi'nde gençlerle buluşacak.
Gençlerin eğitim hayatlarını kaliteli hale getirmek amacıyla ücretsiz kurslar, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerine ara vermeden devam eden Yeşilyurt Belediyesi, sınavlara hazırlık sürecindeki gençlere yönelik desteklerine bir yenisini daha ekliyor.
Türkiye'nin farklı kentlerinde yapmış olduğu söyleşi ve konferanslarla özellikle öğrenciler tarafından ilgi ile takip edilen ‘Gri Koç ‘olarak bilinen Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, 1 Ekim Salı günü saat 18:30'da Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek ‘Sınav Kazandıran Taktikler' seminerinde Malatya'lı gençlerle buluşacak.
Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, deprem sonrası öğrencilerin moral ve motivasyonunun artırılması, sınavlara hazırlık süreci, stresle baş etme yöntemleri, zamanın verimli değerlendirilmesi ve etkili çalışma yöntemleri gibi pek çok konuya ilişkin gençlere bilgiler aktaracak.
Sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik desteklerine devam ettiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 1 Ekim Salı günkü seminere tüm öğrencileri davet etti.
Seçim vaatlerinden ‘Ücretsiz YKS ve LGS' kurslarından sonra öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artıracak etkinliklerine devam ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Geçit, “ Öğrencilerimizin sınav kaygısı yaşamamaları ve sınavlara hazırlık sürecini verimli bir şekilde değerlendirmeleri için onları alanında yetkin isimlerle bir araya getiriyoruz. Yoğun bir tempoyla sınavlara hazırlanan sevgili öğrencilerimizi Gri Koç Gökhan Müftüoğlu ile buluşturuyoruz. Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, keyifli sunumuyla başarıya giden yolda önemli tüyoları öğrencilerimizle paylaşacak. Öğrencilerimizin sınavlara yönelik motivasyonlarını daha da arttırmayı hedeflediğimiz programımıza tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz. İlçemizde uzman isimlerin katılımlarıyla öğrencilerimiz için eğitim, seminer ve konferanslar düzenlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bülten

Bakmadan Geçme