Fendoğlu: 'Vatandaşımızı Darda Bırakmayız'

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, deprem sonrası Malatya'da yaraların sarılmasına yönelik çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, deprem sonrası Malatya'da yaraların sarılmasına yönelik çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti. Fendoğlu, “Vatandaşımızı darda ve karda bırakmayız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Darende ilçesindeki 8 mahalleyi ziyaret etti. Ziyaretlerde, deprem sonrası yürütülen çalışmalar ve mahalle sakinlerinin talepleri değerlendirildi.

Aynı gün 8 mahalleye ziyaret

MHP MYK Üyesi Koray Nügü, Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, MHP İlçe Başkanı Mehmet Altun ve İl Başkan Yardımcısı Adem Çiçek'in de eşlik ettiği ziyarette Fendoğlu, Darende'nin Balaban, Ilıca, Şendere, Mollauşağı, Gökçeören, Ozan, Çınar ve Yeşiltaş mahallelerinde mahalle sakinleri ve muhtarlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde halkın sorunları dinlendi, çözüm önerileri paylaşıldı.

"Deprem Yaraları Sarılıyor"

Fendoğlu, deprem sonrası yürütülen çalışmalara ilişkin olarak, “Malatya'da depremin izleri silinirken, bir yandan da vatandaşımıza kesintisiz hizmet ulaştırmaya devam ediyoruz. Sorunları tek tek ele alıyor, mahallelerimizdeki talepleri dinliyoruz. Depremden etkilenen her vatandaşımızın yarasına merhem olmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

"Vatandaşımızı Darda ve Karda Bırakmayız"

Mahallelerdeki sorunları yakından takip ettiklerini belirten Fendoğlu, şöyle devam etti:
“Malatya'da hizmetlerimizi aksatmadan sürdürülmesine gayret gösteriyoruz. Biz her daim halkımızın yanındayız, onların ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını çözmek için buradayız. Vatandaşımızı darda ve karda bırakmayız. Deprem sonrası normalleşme sürecinde devletimizin ve hükümetimizin desteğiyle bu zor günleri aşacağız.”

Malatya Cadde

Bakmadan Geçme