Eyüp Dilek 100 Adet Forma Ve Antrenman Malzemesi Dağıttı

Geçtiğimiz günlerde Malatya Amatör futboluna yatırım yapmayı planladıklarını dile getiren Genç İş İnsanı Eyüp Dilek Amatöre destek çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz günlerde Malatya Amatör futboluna yatırım yapmayı planladıklarını dile getiren Genç İş İnsanı Eyüp Dilek Amatöre destek çalışmalarına başladı.

Malatya'da birçok branşta yaz spor okulu hizmeti veren "Yaylacı Yaz Okulları"Spor kulübüne 100 adet forma ve Antrenman malzemesi desteği verdi. Formalar küçük sporcular tarafından sevinç ile karşılanırken Kulüp Başkanı Mert Yaylacı yaptığı açıklamada taleplerini geri çevirmeyen ve her türlü desteğe açık olduğunu sürekli olarak vurgulayan Genç iş İnsanı Eyüp Dilek'e teşekkürlerini dile getirdi.

FARKLI BRANŞLARDAKİ SPORCU KARDEŞLERİMİZE DE DESTEK VERECEĞİZ

Malatya'da futbol takımlarına vereceği desteklerin yanı sıra farklı branşlardaki kulüp ve sporculara da destek vereceğini dile getiren Eyüp Dilek sözlerine şöyle devam etti;” Olimpiyatlarda başarı elde ederek Ülkemizi ve Memleketimizi gururlandıran Hatice Akbaş'ı tebrik ediyorum, Hatice'nin bu başarısı genç sporcu kardeşlerimiz için en büyük ilham kaynağı oldu. Yeterli destek verildiğinde ilimizde farklı branşlarda da başarılar elde edebileceğimizin en belirgin göstergesidir. Burada bizlerin üzerine düşen görev belli ve bu konuda elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

MALATYALI GENÇLERE HER KONUDA SAHİP ÇIKALIM

İş İnsanı Dilek, Malatya'da kurmayı planladığımız akademinin içerisine Futbol dışındaki branşlarıda dahil etmek istediklerini açıklayarak, “Boks,Kick Boks,Yüzme, Taekwondo gibi branşlarda çok başarılı sporcularımız var, bunlarla ve kulüpleriyle iletişime geçip gerekli sponsorluk desteğini vereceğimizi dile getireceğiz.Geçmişte bende Kick Boks ve Muay Thaı sporlarında müsabakalara çıkan bir sporcuydum ve bu konuda sporcuların eksikliklerini çok iyi biliyorum. Yaşadığımız eksiklikleri genç kardeşlerimize yaşatmamak adına her türlü hazırlığı yapıyoruz.” İfadelerini kullandı.

MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI SPORA VE SPORCULARA DESTEK OLALIM

Günden güne artmakta olan ve toplumun kanayan yarası haline gelen madde bağımlılığı ile mücadelede Sporun olumlu etkisinden söz eden Eyüp Dilek, Sporun madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıcı özelliğinin toplum olarak farkındayız ve bunu desteklemeliyiz, birçok başarılı sporcu kardeşimiz maddi imkansızlıklardan dolayı spora devam edemiyor, bu durumları ortadan kaldırarak bu gençlerin sadece başarılarına odaklanmalarını sağlayabiliriz, dedi.

Bülten

Bakmadan Geçme