Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla İnönü Üniversitesi Çocuk Gelişimi Topluluğu'nun düzenlediği etkinliğe katılan çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi.

Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla İnönü Üniversitesi Çocuk Gelişimi Topluluğu'nun düzenlediği etkinliğe katılan çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi.

Doğanşehir Güzelköy İlkokulu'na ziyaret gerçekleştiren Çocuk Gelişimi Topluluğu üyeleri çocuklar için hazırladığı gösterileri sundu. Düzenlenen etkinlikler kapsamında çocuklar halat çekme, çuval yarışı ve palyaço ile gönüllerince eğlendi.

Etkinlikle ilgili olarak İNÜHABER'e değerlendirmede bulunan Çocuk Gelişimi Topluluğu Başkanı Gül Altuntaş, çocukları sevindirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Emeklerinden dolayı topluluk üyelerine teşekkür eden Altuntaş “Her etkinliğimizde önceliğimiz her zaman çocuklar ve onların mutluluğu, ihtiyaçları oluyor. Gittiğimiz bu etkinliğimizde yaşadığımız duygular bizim için tarifsizdi. Çocukların bizler için hazırladığı resimleri, mektupları görmek, aynı şekilde götürdüğümüz hediyeleri alıp direkt kullanmaya başladıklarını görmek bizleri ayrıca mutlu etti. Okulda bulunan öğretmenimizin projemiz için söylediği ‘Hava soğuktu ama içimizi ısıtan bir etkinlikti.' cümlesi yapılan her şeyi ve duygularımızı en net şekilde ifade ediyor.” dedi.

Sınıf içinde topluluk üyeleri tarafından hazırlanan kelime eşleştirme oyununu oynayan çocuklar Dünya Çocuk Hakları Günü'nde unutulmaz bir gün yaşadı. Atkı, bere, eldiven takımlarını çocuklara hediye eden topluluk üyeleri, çocuklarla birlikte şarkılar söyledi. Etkinlikle görev alan palyaçolar günün anısına çocukların yüzleri boyadı ve onlarla oyun oynamayı da ihmal etmedi.

Eğlencede özel anlar yaşayan çocuklar, organizasyonu düzenleyen İnönü Üniversitesi Çocuk Gelişimi Topluluğu üyelerine teşekkür etti.

Etkinlik, çocukların topluluk üyeleriyle birlikte fotoğraf çektirmesinin ardından son buldu.

Bülten

Bakmadan Geçme