Depremden Etkilenen Çocukların Tebessümü Ülkü Ocakları Oldu

Ülkü Ocakları Sivas ve Malatya İl Başkanları

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde Malatya'lı depremzedelerin her daim yanında olan Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül ve Ülkü Ocakları yiğitleri yine bir etkinliğe Ülkü Ocakları Sivas İl Başkanı Rıfat Kalkan ile birlikte gerçekleştirdi.


Kahramanmaraş depremlerinin ardından bölgeye yaptığı temel ihtiyaç yardımlarıyla dikkat çeken Ülkü Ocakları, Malatya Teknopark Konteyner Kent'te oluşturulan eğlence alanları ve ikramlarla depremden etkilenen çocukların yüzlerindeki tebessüm oldu.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ve Ülkü Ocakları Sivas İl Başkanı Rıfat Kalkan ve yiğit ülkücüler ile dün Malatya Teknopark Konteyner Kent'te depremzede çocuklar ile bir araya gelerek,Çocukların psikososyal ihtiyaçlarını karşılamak ve teknoloji ile bağlarını sıcak tutmak amacıyla etkinlik düzenledi.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, “Ülkü Ocakları Sivas İl Başkanlığımız ile birlikte Malatya Teknopark Konteyner Kent'te oluşturulan eğlence alanları ve ikramlarla depremden etkilenen çocuklarımızın yüzlerindeki tebessümün adı ÜlküOcakları oldu.
Emekleri için; Rıfat Kalkan başkanımıza şehrimiz ve çocuklarımız adına teşekkür ederiz.
Ülkücü, ülkücünün arkasında dağ gibi durandır.” İfadelerini kullandı.

Bülten

Bakmadan Geçme