Dağdeviren: Kadınlardan yana pozitif ayrımcılık yaptığımızın bilinmesini istiyoruz.

Dağdeviren: Kadınlardan yana pozitif ayrımcılık yaptığımızın bilinmesini istiyoruz.

Kadınların bir anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakarlık ve çaba her türlü takdirin üzerindedir
Bu nedenle geleceğe güvenle bakabilmek, kadın ve kadına verilen önemle doğru orantılıdır. Türk kadınının, dünya kadınları arasında, yüreğindeki büyük sevgi ve özverisi, eşine ve ailesine bağlılığı ile ayrı bir yeri vardır.
Kadınlarımız en zor şartlarda bile sabırlı olmaları ve fedakarlıkları ile en ağır rolleri üstlenmekte, annelik görevlerinde olduğu gibi hayatın her alanında başarıları ile öne çıkmaktadır.
Gerektiğinde devletin kuruluşunda, gerektiğinde ise vatanın kurtuluşunda üstün kahramanlıklar sergileyen Kadınlarımız tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelemizde daima en ön safta yer almışlardır.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü olarak, cesaretiyle tarihin her sayfasında göz ardı edilemeyecek rol oynayan tüm kadınlarımızın kişilik haklarını en iyi şekilde koruyup gözetmeye çalıştığımızı ve kadınlardan yana pozitif ayrımcılık yaptığımızın bilinmesini istiyoruz.
Kimi zaman anamız, bacımız, kızımız, kimi zaman can yoldaşımız, hayat arkadaşımız, kimi zaman da eğitimcimiz ve yol göstericimiz olan ve bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati her zaman karşılıksız verebilen tüm fedakar kadınlarımızın ve Memleketimizin dört bir yanında özveriyle görev yapan kadın meslektaşlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, hiçbir kadının baskı, şiddet ve cinayet mağduru olmadığı bir Türkiye özlemiyle sağlık ve esenlikler diliyorum."

ERCAN DAĞDEVİREN
MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRÜ

Bülten

Bakmadan Geçme