Battalgazi Belediyesi ve Türev Kurs Merkezinden Eğitimde İş Birliği

Battalgazi Belediyesi ve Türev Kurs Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında, belediye personelinin çocukları eğitimde 0 indirim avantajından faydalanabilecek.

Battalgazi Belediyesi ve Türev Kurs Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında, belediye personelinin çocukları eğitimde %30 indirim avantajından faydalanabilecek.
Battalgazi Belediyesi ile Türev Kurs Merkezi arasında imzalanan iş birliği protokolü, belediye çalışanlarının çocuklarına %30 indirimli eğitim olanağı sağlıyor. Malatya'nın Fahri Kayahan bölgesinde, Nikah Sarayı'nın karşısında hizmet veren Türev Kurs Merkezi, eğitimde kaliteyi ön planda tutarak öğrencilere akademik destek sunmaya devam ediyor. Ortaokul, lise ve mezun öğrencilere yönelik sınavlara hazırlık ve bireysel ders programları sunan kurs merkezi, deneyimli öğretmen kadrosu ve modern eğitim ortamıyla dikkat çekiyor. Bu protokol sayesinde belediye personelinin çocuklarının kaliteli eğitime daha uygun şartlarda ulaşmalarını hedefliyor.
Battalgazi Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Yusuf Büyük, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, ‘'Belediyesi personelimiz ve ailelerinin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak adına Türev Kurs Merkezi ile yaptığımız bu anlaşmadan büyük memnuniyet duyuyoruz. Eğitim, toplumsal kalkınmanın en önemli unsurlarından biridir ve çalışanlarımızın çocuklarına kaliteli bir eğitim imkânı sunmak bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Tüm personelimizi ve ailelerini bu fırsattan yararlanmaya davet ediyorum'' dedi.
Türev Kurs Merkezi ile Battalgazi Belediyesi arasında imzalanan protokol, imza tarihinden itibaren bir yıl boyunca geçerli olacak.

Bülten

Bakmadan Geçme