Başkan Ali Karadoğan'dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Malatya'mızın güler yüzü ve Malatya sevdalısı olan, MAKON, MASTÖB Başkan yardımcısı, İstanbul Drejanlar Federasyon başkan yardımcısı, İstanbul Yeşilyurt'lar Dernek Başkanı ve yine İstanbul Dilekliler Dernek Başkanlığını Yapan

Malatya'mızın güler yüzü ve Malatya sevdalısı olan, MAKON, MASTÖB Başkan yardımcısı, İstanbul Drejanlar Federasyon başkan yardımcısı, İstanbul Yeşilyurt'lar Dernek Başkanı ve yine İstanbul Dilekliler Dernek Başkanlığını Yapan, Malatya Yeşilyurt Spor Başkan yardımcısı görevini yapan Ali Karadoğan, Başarıdan başarıya koşuyor. Malatya sevdalısı olan Malatyalı Ali Karadoğan, her zaman hemşerilerinin yanında olmuştur.

6 Şubat depremlerinde Malatya için seferber olmuş Malatyalı hemşerilerinin yardımına koşmuştur ve koşmaya devam ediyor. İş Adamı Ali Karadoğan, İstanbul Dilekler dernek başkan yardımcısı Muhitin Dalbudak'la birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya şube başkanı Zeki Dağ'ı ziyaret ettiler. Başkan Ali Karadoğan, Bizler her zaman Malatyalı hemşerilerimizin yanında olduk ve bundan sonrada her zaman yanlarındayız dedi.

6 Şubat depremlerinde Malatya'mız büyük bir yıkım ve hasar görmüştür. Bizler deprem surecinde hep sahalarda olduk. Bizler asla reklam yapmadık ve tüm yaptığımız yardımlar arkadaşlarımız üzerinden gereken yerlere ulaşmıştır. Allah bir daha bu depremleri ve afetleri Ülkemize vermesin dedi. Bizler Malatya'mızı seviyoruz, ne kadar bizler dışarda olsakta hala aklımız Malatya'mızdadır dedi.

Başkan Ali Karadoğan, Bizler bugün Malatya'ya geldik ve zamanımız oldukça Malatya'mızda bulunan STK'larımızı ve basınımızı ziyaret ediyoruz.

Başkan Ali Karadoğan, Bizler bugün Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Başkanımızı ziyaret ettik ve Malatya'mızla ilgili sorunları konuştuk. İnşallah Malatya'mız biran önce eski haline gelir. Ülkemiz güçlü bir ülkedir, Allah'ın izniyle Malatya'mız eski haline dönebilmesini için elimizden ne geliyorsa bizlerde yapacağız. Esnafımızın zor durumda olduğunu hepimiz biliyoruz dedi. Başkan Ali Karadoğan, Bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Başkanımıza şahsım ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimizi ziyaret eden Ali Karadoğan Başkanımıza ve yine başkan yardımcısı Muhitin Dalbudak'a teşekkür ediyorum dedi. Başkan Zeki Dağ, Malatya sevdalısı olan ve her zaman Malatyalı hemşerilerinin yanında olmuş, her Malatya'ya geldiğinden her zaman Malatya STK'larımız ve basınımız ziyaret ederek Malatya'yla ilgili bilgiler almaktadır dedi.

Başkan Zeki Dağ, Bizleri ziyaret eden Başkan Ali Karadoğan ve başkan yardımcısı Muhitin Dalbuk kardeşime teşekkür ediyorum dedi. Bizler basın olarak her zaman yanlarında olduğumuzu buradan belirtmek isteriz. Malatya'mız için kim hizmet ederse her zaman yanlarında olacağımız dedi.

Bülten

Bakmadan Geçme