Başkan Ahmet Sürücü, Birlik ve Beraberlik Mesajlarını Verdi

HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığı Tarafından aylık toplantısını Dilek Mahallesinde Yaptılar.

HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığı Tarafından aylık toplantısını Dilek Mahallesinde Yaptılar. Yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri ve misafirler katıldılar.

HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığı tarafından yapılan toplantıda birlik ve beraberlik mesajlarını verirken şöyle dedi. HAK BİR çalışan ve emekliler derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, dernek yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bu gün yaptığımız yönetim kurulu toplantısında Malatya'mızı geleceği için ne yapılması gerekiyorsa ve bizlerde dernek olarak Malatya'mız için yapmalıyız diye konuları dile getirdik.

Başkan Ahmet Sürücü, bizler her ay olduğu gibi bu ayda yaptığımız toplantıyı değişik mahallerimizde yapıyoruz ve o mahallerin sorunlarında mahalle sakinlerimizde dinliyoruz ve bir rapor halinde yetkililerimize iletiyoruz dedi. derneğimizin çalışmaları devam ediyor, bu toplantılarımız her ay olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Başkan Sürücü, eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa orada başarı vardır. Bu başarıda bizde ve derneğimizde vardır ve bundan sonrada var olacaktır dedi.

HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, konuşmasını tamamlarken şu konuları dile getirdi. başkan Ahmet Sürücü, derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar yanımızda olan büyüğümüz Sayın Naci Şavata abimizin bizlere büyük bir katkısı vardır ve bundan sonrada var olacaktır dedi. Bizler dernek olarak Sayın Naci Şavata abimizin bilgi ve tecrübelerinden yaralanarak çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi. Sürücü, Bu ay yaptığımız aylık toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.


HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Ahmet Sürücü, İl Başkanlığımız tarafından yapılan mahalle toplantısına, yönetim yurulu üyesi İdris Demirhan, kardeşimizin ev sahipliğinde dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Yönetim kurulu üyelerimizden Yüksel Duman, Naci Şavata, Arif koyun, Mustafa Cengiz, Hüseyin Polat, Ali Aydoğan, Fatma Gürbüz, kardeşlerimize ve büyüklerimize teşekkür ediyorum ve yine misafirlerimizde çok çok teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Cadde

Bakmadan Geçme