Ataköyspor'da Parola Şampiyonluk…

Malatya 1.Amatör B Grubunda mücadele edecek Malatya'nın köklü kulüplerinden Ataköspor sezona hazırlıklarını tüm hızıyla devam ediyor..

Malatya 1.Amatör B Grubunda mücadele edecek Malatya'nın köklü kulüplerinden Ataköyspor sezona hazırlıklarını tüm hızıyla devam ediyor..
Ataköy spor bu sezon Kulüp Başkanı Zeynel Kiraz ve deneyimli hoca Saim Alıcı ile birlikte kulübü bu sezon şampiyon yapmak için kolları sıvadı. Malatya futboluna gönül veren genç iş insanı Eyüp Dilek'in sponsorluğunda 1.Amatör B Grubunda parolanın ‘Şampiyonluk' olduğunu açıkladılar.
Malatya futbolunda deneyimleri ve tecrübeleri ile bir çok şampiyonluk yaşamış ,Rıdvan Kar, Erman Marik, Ferdi Yiğit, İsmail Başar, Aykut Kar ile anlaşma sağlayan Ataköy spor kulübü Başkanı Zeynel Kiraz, “ Hedefimiz şampiyonluk. Grupta lider olmak. Kulübümüze maddi bağlamda katkı sağlayan iş insanı Eyüp Dilek'e teşekkür ediyoruz. Katkıları ile Malatya futbolunun köklü kulübü Ataköyspor bu sezon sevineceğimiz şampiyonluğa ulaşacaktır. Teknik Direktörümüz Saim hocamız ile şu anda antrenmanlarımıza başladık. Neşe ve keyifli içinde geçen antrenmanlarımız 24 Kasım'da başlayacak liglere bomba gibi geleceğiz..” ifadelerini kullandı.
24 Kasım'da başlayacak olan ligler için kulübe sponsor olan ve Malatya amatör futboluna malzeme yardımında da bulunan Eyüp Dilek, “ Amatör futbol kulüplerimiz hakikaten maddi bağlamda darboğazın eşiğinde. 6 Şubat depremi sonrası kulüplerimiz bir çaba içerisindeler. Bizler varolduğumuz sürece kulüplerimize yardımlarımızı sürdüreceğiz. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda amatör spor kulüplerimize malzeme yardımında bulunmuştuk. Ve hemen akabinde Malatya futbolunun köklü kulüplerinden Ataköy spor'a sponsor olarak katkı sunmaya devam ettik. Ataköyspor bu sezon grubundan lider olarak çıkacağına eminim. Çünkü bir çok şampiyonluk yaşayan futbolcular ile sözleşme imzalandı. “ şeklinde konuştu.
Ataköyspor'un geçtiğimiz günlerde antrenmanlarını ziyaret eden Derebeylerinin katılımı ile güç depolayan futbolcular, antrenmanlarda morallerin en üst düzeyde olduğu görüldü.

Bülten

Bakmadan Geçme