Ahmet Özköse Yeni Malatyaspor'u Düşürmek İçin Değil Ayağa Kaldırmak İçin Adayım

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor'da kötü gidişe dur demek için İş İnsanı Ahmet Özköse Başkanlığa aday oldu.

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor'da kötü gidişe dur demek için İş İnsanı Ahmet Özköse Başkanlığa aday oldu.
Yeni Malatyaspor Başkan Adayı Ahmet Özköse, yaklaşık 1 yıldır Yeni Malatyaspor yönetiminde görev aldığını bu zaman zarfı içerisinde kulübün kurumsallıktan ziyade tek adam olarak Adil Gevrek tarafından yönetildiğini gördüm. Eğer ben ve diğer yönetimdeki arkadaşlarımın düşüncesine fikrine başvurulmayacaksa saygı gösterilmeyecekse bizim o yönetimde ne işimiz var. Ben ve diğer yönetimdeki arkadaşlarımız konu mankeni olarak yönetime girmedik. Ne zaman Adil Gevrek Başkana olan bitenle ilgili hesap sormaya başladım beni kulüp içerisinde hedef aldı. Adil Gevrek Başkanın beni hedef alması hiç önemli değil. Çünkü ben bu görevde tüm Malatya'lıların adına oturuyorum. Elbette ki Malatya'lıların hakkını koruyup savunacağım. Bu yüzden hesap vermekten kaçan Başkan Adil Gevrek'i yönetimde olmama rağmen mahkemeye verdim savcılığa suç duyurusunda bulundum.
Yeni Malatyaspor Başkan Adayı Ahmet Özköse, Artık Yeni Malatyaspor'un Kulüp yapısının, tüzük yapısının, yönetim yapısının ve delege yapısının değişme zamanı gelmiştir. Kulüp kötü yönetildiği zaman tüm Malatya'lıların hesap sorabileceği hale gelmelidir. 13 Ekim Pazar günü ben seçimi kazansam da , kazanmasam da bu şehrin taraftarlarının hakkını her platformda savunacağım. Cebinde ki okul harçlığını şehrinin takımını izlemek için bilet alıp gelen tüm öğrenci kardeşlerimizin, sofrasından fedakarlık yapıp Yeni Malatyaspor'a destek vermeye gelen emekli büyüklerimin , Şehrin yükünü kaldıran esnaflarımızın ve gece gündüz kar kış demeden takımlarının arkasında koşan cefakar Yeni Malatyaspor taraftarlarının tabi ki hakkını sonuna kadar koruyacağıma söz veriyorum.
Ahmet Köse ; Şehir olarak tek ortak paydamız olan Yeni Malatyaspor'un alt liglere düşmemesi için son şansımız olan Kongreye tüm Malatya'lıları ve Kongre üyelerini davet ediyorum. Davet ediyorum ki Kongre günü bütün Malatya'lıların, Kongre Üyelerinin ve tüm Basının önünde Hesap vermekten kaçan Adil Gevrek'ten benim gibi Hesap sorsunlar. 13 Ekim Pazar Günü Saat 10.00'da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılacak olan kongre Malatya'mıza ve Yeni Malatyaspor'umuza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Bülten

Bakmadan Geçme