ABYB'den Ülkü Ocaklarına ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimi, Malatya'da başarılı çalışmalara imza atan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül'e ziyaret gerçekleştirdi.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimi, Malatya'da başarılı çalışmalara imza atan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül'e ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette Kahramanmaraş depreminde büyük hasar gören Malatya hakkında bilgi alışverişinde bulunurken, ABYB Malatya Şube Başkanı Yavuzkurt, “Şubat 6'dan bu yana halen depremzedelerin yanında olan , gece gündüz demeden yardımlarını aralıksız sürdüren, akabinde deprem bölgesindeki depremzede çocuklarımıza psikolojik destek vererek her daim morallerini yüksek tutmasına sebep olan Ülkü Ocaklarına teşekkür ediyoruz. Ülkü Ocakları Toplumların gelecek idealini sürekli olarak yeniden inşa eden gençliktir. Gençliğin yeni ufuklara doğru ilerlemek amacıyla milli ülküler edinmesi ise toplumun geleceğini garanti altına alır. Gençliğin milli ülküleri benimsemesi için de yol göstericilerin, aydınların ve liderlerin milli düşüncelere yönelik politika ve gayeleri olmalıdır. Bu yol göstericiler, gençliğin bir arada toplanması için milli ülküleri en doğru biçimde özümsemelerini sağlayacak oluşumları ve yapılanmaları kurmalıdırlar. Ancak bu sayede toplumun geleceği olan gençler milli ülküler ile donanır ve toplumu en iyi şekilde daha ileriye götürür. Bu anlamda Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ve ekibine gençlerin ideallarini sürekli olarak yeniden inşa ettikleri için, depremde Malatya'da eş çocuk anne baba demeden, depremzedelerin her daim gece gündüz yanında olmasından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. “dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ise, “2021 yılında atandığım Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığına, yiğit ülkücülerimiz ile birlikte bir çok projeye imza attık. Siz basın mensubu arkadaşlarımızda daima yanımızda oldunuz. Projelerimizi hayata geçirmede ve Ülkü Ocaklarının ortak derdinin Türkiye olduğunu, Yeri geldiğinde ‘Kuvayi-milliye' ruhu ile hızlıca birleştiğimizi, Yokluklara rağmen yolundan dönmediğimizi, Ülkücülerin mert adam olduğunu, Dini konularımızda hassas olduğumuzu, Kırmızı çizgimizin Atatürk olduğunu, Vatan Bayrak ezan denildiğinde en önde gittiğimizi, Askerimiz ve polisimiz can olduğunu tüm okurlarınıza haberleriniz ile açıkladığınız için bizlerde sizlere teşekkür ediyoruz. “ şeklinde konuştu.

Bülten

Bakmadan Geçme